Fokus dengar cikgu ajar. Sekali cikgu bagitau kelas dah habis dia tak bergerak pula. Kena gegar ini yang terjadi.

Fokus dengar cikgu ajar. Sekali cikgu bagitau kelas dah habis dia tak bergerak pula. Kena gegar ini yang terjadi.

Bukan sahaja tertidur di dalam kelas malah kucing itu dengan selambanya tidur di atas meja di dalam kelas tersebut seolah-olah meja itu adalah tempatnya. Perkongsian itu turut membuatkan ramai berdekah melihatnya ditambah pula dengan reaksi kucing itu sebaik sahaja dikejutkan.

Gelagat kucing memang ada masanya tidak dapat dijangka dan ianya sering menjadi penghibur hati kepada orang sekeliling. Sama juga seperti telatah seekor kucing ini yang ditemui sedang nyenyak tidur di dalam kelas di sebuah sekolah.

Malah gayanya yang santai tidur di atas meja itu turut mencuit hati netizen di mana ramai yang menyangka meja tersebut adalah tempatnya sendiri. Lebih melucukan, kucing itu kemudiannya terjaga sebaik sahaja kelas tamat dan selesai.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, pemilik akaun berkongsikan gelagat seekor kucing yang ditemui di dalam kelasnya itu. Apa yang menarik perhatian lagi ialah kucing itu begitu santai tidur di atas meja itu manakala pelajar yang lain sedang belajar.

Video :

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat situasi yang dikongsikan ini. Malah ada yang turut berdekah melihat reaksi kucing itu sebaik sahaja tersedar daripada tidurnya itu.

Setelah kelas tamat, lelaki itu turut mengejutkan kucing di mana kucing tersebut kelihatan terpinga-pinga melihat yang lain beredar dari kelas. Ada juga netizen yang berseloroh tidak menyangka kucing juga begitu rajin untuk datang ke sekolah seperti ini.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!