Saya Tak Nak Tahu Dan Tak Nak Tengok Pun Zaman Jah1l Aliff Aziz-Bella Astillah

Saya Tak Nak Tahu Dan Tak Nak Tengok Pun Zaman Jah1l Aliff Aziz-Bella Astillah

Baru-baru ini, kec0h di serata media sosial apabila 1 rakaman video ‘meng@ibkan’ memaparkan seorang lelaki tid@k berpakaian yang did@kwa mirip penyanyi terkenal Aliff Aziz menjadi tular.

Bagi menjernihkan kontr0versi tersebut, isteri kepada penyanyi berusia 30 tahun itu, pelakon Bella Astillah tampil memberi penjelasan bahawa video berkenaan sudah lama.

Memetik temubual bersama mStar, Bella atau nama sebenarnya Dayang Nabellah Awang Astillah meng@kui tidak mahu mengambil tahu kisah silam suaminya.

“Itu video dah lama sangat tapi apa-apa pun yang sudah terjadi di masa lalu, saya tak nak tahu dan tak nak tengok pun zaman jah1l dia. Waktu itu, hati dia mungkin bvta,” jelasnya kepada mStar.
Pelantun lagu Tenang itu turut berasa kecewa kerana ada pihak yang cuba menjatvhkan marvah suaminya lebih-lebih lagi setelah melihat suaminya berubah ke arah kebaikan.

“Sekarang ini dia sedang cuba yang terbaik untuk berubah ke arah kebaikan perlahan-lahan. Tapi masih ada yang ingin menjatvhkan dia.
“Mungkin t@k senang dengan kebahagiaan dan perubahan Aliff. Wallahualam,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Bella yang berusia 27 tahun menegaskan tidak akan berh3nti menyokong dan mendoakan yang terbaik untuk suaminya itu.

Terdahulu, video tidak sen0noh berdurasi lebih 2 minit berkenaan telah dikongsi oleh seorang netizen di laman sosial Twitter. Sejak itu, ramai yang meng3cam serta meny1ndir tind@kan penyanyi terb@bit.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*