“Moga Selamat Juga Pulang Ke Tanah Air Nanti, Ramai Dah Rakyat Malaysia ‘Bvnuh D1r1’ Sepanjang Ustaz Tiada Di Tanah Air,”-Rakyat

“Moga Selamat Juga Pulang Ke Tanah Air Nanti, Ramai Dah Rakyat Malaysia ‘Bvnuh D1r1’ Sepanjang Ustaz Tiada Di Tanah Air,”-Rakyat

Orang ramai meminta agar pend@kwah terkenal, Ustaz Ebit Lew segera pulang ke tanah air selepas mereka b1mbang dengan situ@si semasa rakyat di negara ini.

Ketika ini, Ebit Lew sedang melaksanakan Misi B@ntuan Kemanvsiaan di Gaz@, Pal3stin selepas rombongannya baharu sahaja dibenarkan masuk semalam selepas lebih sebulan berada di neg@ra per@ng itu.

Berdasarkan tinjauan Kosmo! di laman Twitter, ramai yang meluahkan rasa b1mbang dengan keadaan rakyat yang semakin ‘sus@h’ sehingga ada yang sanggup membvnuh d1ri serta sak1t m3ntal.

Justeru, mereka mahu ‘wir@’ rakyat Malaysia itu pulang segera ke tanah air dan meny@ntuni masyarakat di sini pula.

Pada masa sama, orang ramai turut mendoakan agar misi Ebit Lew di bumi berg0lak itu sentiasa dipermudahkan dan selamat kembali ke tanah air.

“Semoga ustaz selamat di sana, berjaya meng@gihkan b@ntuan kepada umat Islam di Pal3stin.

“Moga selamat juga pulang ke tanah air nanti, ramai dah rakyat Malaysia bunvh d1ri sepanjang ustaz t1ada di tanah air,” lu@h pemilik akaun Twitter bernama @Marshaida_MY.

Turut melvahkan peras@an sama adalah seorang lagi pengguna Twitter yang dikenali sebagai @azman6089.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa untuk like dan share ya.terima kasih.

Sumber:cempedakcheese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!