Rezeki kucing luar biasa. Pakcik gelandangan ini 2 tahun hidup dalam kereta. Terjumpa kucing liar sakit dibela dalam kereta.

Kucing boleh mengajar kita bagaimana hendak menyayangi dan menghormati seseorang walau siapa sahaja dia walaupun kita tidak boleh mengubahnya.

Ia terkenal kerana sifatnya yang berdikari, kucing tidak akan mengubah personalitinya untuk memuaskan pemiliknya, namun kucing memberikan kasih sayang dan sokongan mereka dengan cara yang tersendiri.

Rezeki kucing luar biasa. Pakcik gelandangan ini 2 tahun hidup dalam kereta

Pekongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membari pengajaran. Mereka yang sayangkan kucing sudah pastinya tidak akan terlepas daripada menerima rezeki yang tidak disangka2.

Seorang Pemandu teksi telah memelihara dan menyimpan kucing2 kesayangannya didalam tempat duduk belakang teksinya dan tiadarumah. Alahai kesian sungguh nasib yang menimpa pakcik ini. Apa yang lebih menyedihkan tetapi membuatkan orang ramai kagum adalah pakcik ini tidak meninggalkan kucing2 kesayangannya begitu sahaja. Amat mulia sungguh hati nya akan perasaaan sayangnya terhadap kucing2 peliharaannya itu.

Pakcik ini telah didatangi UEL, dan ditawarkan sebuah rumah untuk memelihara kucing2 pakcik ini. Sekurang2nya pakcik ini dapat mencari rezeki memandu teksi dan kucing2 kesayangannya selamat berada dirumah.

Mungkin inilah berkat pakcik ini sayangkan kucing.

Sumber: imuslimnetwork

Leave a Comment

error: Content is protected !!