Reaksi Seekor Kucing Apabila Pergi Ke Pantai Untuk Kali Pertama

Labu adalah anak kucing oren tunggal dalam lima anak kucing penyelamat yang dijaga keluarganya. Mereka tidak berhasrat untuk menyimpan mana-mana daripada mereka pada mulanya, tetapi Labu dan abangnya Moustachio telah diterima pakai. Mereka tidak boleh melepaskan mereka apabila tiba masanya.

Keluarga Labu mengetahui bahawa dia mempunyai bentuk kecil hipoplasia cerebellar apabila dia semakin tua. Ia mengganggu koordinasi dan kesedaran mendalamnya, tetapi dia tidak pernah membenarkannya menghalangnya daripada berseronok.

Ibu Labu, Tia (yang meminta nama belakangnya tidak digunakan), memberitahu The Dodo, “Kami bergurau dia kekok seperti anak anjing.” “Kaki depannya terangkat satu demi satu, seolah-olah dia berlari daripada berlari.”

Labu sentiasa seronok berada di luar dan gemar melakukan perjalanan keluarga. Dia telah mengembara dan berkayak untuk seketika, dan ibu dan kakaknya memutuskan untuk membawanya ke pantai buat kali pertama suatu hari nanti.

Labu kelihatan berseronok meneroka pantai dan berlari-lari di dalam pasir – sehingga angin bertiup kencang. Ketika itulah keluarganya mendapati bahawa kucing petualang itu tidak menyukai angin.

“Dia menikmati pantai pada mulanya, tetapi kami dengan cepat mendapati dia tidak suka angin,” jelas Tia. “Kami tidak pernah melihat apa-apa seperti rupa yang dia buat sebelum ini, jadi kami mula merakam gambar dan video.”

Labu membuat wajah paling kelakar, paling sassie yang pernah dilihat keluarganya semasa angin bertiup…

… dan mereka tidak dapat berhenti ketawa melihat betapa dia tidak menyukai angin.

Labu mempunyai perasaan yang kuat tentang angin di pantai pada hari tertentu, dan dia tidak takut untuk menyatakannya.

Labu telah kembali ke pantai beberapa kali sejak itu. Dia masih gemar berlumba dan bermain, tetapi angin bukanlah salah satu kegemarannya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!