Perut aku memulas nak cari pasir. Sekarang ko ketepi budak (sambil tolak tangan). Ini caranya. Lemah!

Perut aku memulas nak cari pasir. Sekarang ko ketepi budak (sambil tolak tangan). Ini caranya. Lemah!

Gelagat bijaknya ini turut membuatkan netizen terhibur dibuatnya ditambah pula dengan reaksinya yang mengalahkan seorang manusia. Malah video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya hampir meraih sejut4 tontonan setakat ini.

Selain daripada anj1ng, kucing juga antara haiwan peliharaan yang terkenal dengan kepandaian mereka terutamanya ketika berinteraksi dengan manusia. Macam gelagat seekor kucing ini yang mencuit hati netizen apabila dia membantu seorang budak kecil membuka pintu di rumah.

Namun dek kerana tubvhnya yang kecil, budak kecil itu tidak dapat membuka pintu itu seperti biasa. Tidak lama kemudian, kucing itu mula mengambil alih tugas itu untuk membuka pintu tersebut.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, kelihatan seorang budak kecil yang cuba membuka pintu bilik di rumahnya. Dalam masa yang sama, turut kelihatan seekor kucing yang berada di sebelahnya yang turut memerhatikan cubaannya membuka pintu itu.

Video :

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat gelagat bijak kucing itu membantu. Malah ada yang berseloroh mungkin juga kucing itu berasa ger4m melihat cubaan budak kecil tersebut membuka pintu.

Lebih mencuit hati, kucing itu juga siap men0lak tangan budak kecil tersebut dan membuka sendiri t0mbol pintu itu dengan tangannya. Tetapi cubaannya itu juga tidak berjaya sekaligus membuatkan dia menoleh memandang ke arah pemiliknya seolah-olah meminta bantuannya pula.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!