Ko ketepi la kucing busuk (tendang). Karma datang tak lama. Ini balasan apa ko buat. Padan muka dia.

Ko ketepi la kucing busuk (tendang). Karma datang tak lama. Ini balasan apa ko buat. Padan muka dia.

Bukan sahaja membuatkan ramai terkejut melihatnya malah ramai yang turut berdekah melihat cubaan lelaki itu menyelamatkan kek tersebut. Vide0 tersebut juga kini tul4r dikongsikan di mana ianya meraih hampir setengah juta tontonan setakat ini.

Setiap kali mahu meraikan hari jadi seseorang, perkara yang paling utama dan penting tentunya kek hari jadi yang ingin diberikan. Namun m4lang pula menimpa lelaki ini apabila kek hari jadi yang dibawanya ini hampir sahaja terj4tuh gara-gara seekor kucing.

Dia kemudiannya berusaha mengh4lau kucing tersebut namun entah bagaimana dia pula yang terhuyung hayang sebelum terg0lek di situ. Lebih mencuit hati, lelaki itu dilihat masih lagi memegang erat kek yang dibawanya itu.

Pada gambar dan vide0 yang dikongsikan ini, kelihatan lelaki itu sedang membawa sebuah kek untuk meraikan hari jadi adiknya ini. Semasa dia sedang membawa kek itu, muncul pula seekor kucing miliknya yang mendekati lelaki itu dan cuba menc4kar kakinya.

Video :

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat situasi yang dikongsikan ini. Malah ada yang berseloroh mungkin juga kucing itu sebenarnya berdendam dengan lelaki itu dan sengaja mencari pasal di situ.

Turut dapat dilihat, kek itu yang sedikit c0mot selepas apa yang terjadi. Dalam masa yang sama, ramai yang turut terhibur melihat gelagat kucing itu yang sempat melarikan diri selepas mencetuskan hvru h4ra itu.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!