Perniagaan G4gal,Pemuda Bvnvh Diri Di Pangsapuri Seri Melur

Perniagaan G4gal,Pemuda Bvnvh Diri Di Pangsapuri Seri Melur

Di Bagan Ajam, Pulau Pinang seorang lelaki yang dipercayai mempunyai m4salah k3murungan berikutan perniagaan yang diusahakannya g4gal dijumpai m4ut selepas t3rjun dari tingkat 10 Pangsapuri Seri Melur.

Menerusi laporan yang dipetik daripada Harian Metro, hasil siasatan awal mendapati m4ngsa yang berusia 26 tahun memasuki kawasan pangsapuri berkenaan dengan menaiki sebuah motosikal. Ujar Ketua Polis Daerah Seberang Perai Utara, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd Noor satu laporan telah dibuat daripada pengerusi pangsapuri berkenaan pada jam 6.45 petang.

M4ngsa terus menaiki lif ke tingkat 10 sebelum duduk melunjur kaki keluar di balkoni kaki lima dan secara tiba-tiba terjun ke bawah. M4ngsa m4ut ekor4n k3cederaan par4h dialaminya.

Mengulas lebih lanjut, isteri kepada m4ngsa turut menceritakan suaminya mengalami tekanan perasaan sejak beberapa hari yang lalu dan pernah menerima rawatan di sebuah klinik swasta.

M4ngsa mulai alami kemvrungan selepas perniagaan yang dic3buri g4gal dan mengalami k3rugian. Si4satan ke atas may4t m4ngsa tidak menemui sebarang el3men j3nayah.

M4yat m4ngsa telah dibawa ke Hospital Seberang Jaya (HSJ) untuk proses b3dah s1asat dan k3s tersebut diklasifikasikan sebagai m4ti m3ngejut.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohbulan.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!