,Alhamdulillah,Rezeki Beliau Dib3narkan Ke P@lestin Akh1r-akh1r D3tik,Dah Lama Caprice Nak Sumb4ngkan B4ntuan Pada Masyarakat P@lestin

,Alhamdulillah,Rezeki Beliau Dib3narkan Ke P@lestin Akh1r-akh1r D3tik,Dah Lama Caprice Nak Sumb4ngkan B4ntuan Pada Masyarakat P@lestin

Penyanyi rap dan usahawan yang cukup dikenali ramai dengan tagline ‘what’s on the news today?’ ketika mengupas isu semasa, Caprice berjaya menunaikan impiannya untuk menjalankan misi kemanusian di Gaza, Palestin.

Khabar gembira itu dikongsi oleh pemilik nama Ariz Ramli tersebut melalui ‘posting’ di laman sosial Instagram miliknya malam tadi.

Berangkat ke Gaza berseorangan

Menurut Caprice, dia telah mendapat kebenaran pada saat akhir namun terpaksa berangkat seorang diri ke sana. Namun begitu, penyanyi berusia 33 tahun itu meluahkan rasa syukur dan memohon pengikut mendoakan perjalannya.

“Please doa for me Malaysia. Last minute Caprice dapat kebenaran untuk masuk ke Cairo-Gaza… Cuma kita kena fly sorang-sorang malam ni,” kata Caprice.
Perkongsian pelantun lagu KAU HADE itu dibanjiri komen netizen dan rakan selebriti yang mana rata-rata mereka mendoakan keselamatannya di sana.

Semoga selamat pergi & selamat pulang

Sudah baca artikel ini?jangan lupa like dan share ya.Terima kasih,

Sumber:ohmymedia.cc

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*