Pemiliknya mendapati bahawa kucingnya menyimpan perasaan terhadap pekerja pembinaan di luar tingkapnya.

Cleo mempunyai senarai peminat yang panjang. Kucing putih gebu itu malah mendapat kasih sayang krew pembinaan — 15 tingkat ke atas.

Ibu Cleo, Caelin Smith memberitahu The Dodo, “Saya pada mulanya memerhatikan kasih sayang Cleo terhadap pekerja kira-kira empat bulan lalu, sebaik sahaja saya mula bekerja dari rumah. Dia sedang mengeong pada sesuatu di luar tingkap tingkat ke-15 saya, yang saya boleh dengar melalui bidai.

Smith membuka tirai untuk memerhatikan rasa ingin tahu kucing itu.

Smith mendakwa, “Mereka bermain dengannya melalui kaca.” “Dia membuat pekerja ini terjerat di kakinya! Sudah berapa lama perkara ini berlaku, saya tertanya-tanya sendiri.

Sekitar jam 8:30 pagi, para pekerja menaiki bangunan Smith.

“Saya pastikan menutup tirai supaya Cleo dapat melihat teman lelakinya bekerja,” kata Smith. “Ia benar-benar comel untuk melihat hubungan mereka berkembang.”

Anda boleh menonton Cleo berinteraksi dengan “teman lelaki”nya di sini:

Ia tidak berakhir dengan pekerja pembinaan, sama ada. Kucing manis berusia 1 setengah tahun itu menyayangi semua tukang sama-sama.

“Saya perasan minat terhadap juruelektrik, tukang paip dan lelaki kabel,” kata Smith. “Kami tinggal di pangsapuri studio seluas 500 kaki persegi, jadi ini pastinya interaksi paling menarik yang pernah dialami oleh kucing bandar ini.”

Walaupun pekerja tidak mempunyai peluang untuk membelai Cleo, melihatnya adalah sesuatu yang mereka semua nantikan setiap hari.

“Cleo adalah lambang kucing COVID,” kata Smith. “Dia suka berada di hadapan orang lain dan sangat tidak suka bersendirian. Dia menjerit kepada saya setiap kali saya meninggalkan apartmen selama lebih daripada dua jam.”

“Dia mempunyai sikap yang sangat lembut, manis dan aura yang menenangkan,” kata Smith. “Dia membawa banyak kebahagiaan dalam hidup saya.”

Leave a Comment

error: Content is protected !!