netizen Selalu Sal@hkan Artis Setiap Kali Isu SOP,Faezah Elai Sangat ‘tensi0n’

netizen Selalu Sal@hkan Artis Setiap Kali Isu SOP,Faezah Elai Sangat ‘tensi0n’

Menerusi satu perkongsian di Facebook, pelakon Faezah Elai melvahkan rasa m4rah apabila netizen sering meny4lahkan golongan artis setiap kali isu pel4nggaran prosedur operasi standard (SOP).

Faezah turut mempersoalkan netizen asyik menyal4hkan artis susulan kenaikan k3s Cov1d-19 sedangkan ia berpvnca daripada sikap tid@k bert4nggungj@wab segel1ntir rakyat.

Dalam entri tersebut, Faezah turut memberikan contoh situasi berlaku lebuhraya Pantai Timur sesak baru-baru ini adakah golongan artis yang balik kampung.

“Sak1t pula hati bila t@k ikvt SOP, artis yang k3na m@ki… kerana seorang dua artis habis semua kata ‘ikut SOP! jangan jadi macam selebriti!’. Sekarang ini yang jalan jem hari tu balik kampung, artis ke?

“Rasa-rasanya yang kena Covid ada sampai men1nggal sebab manusia b4ngang yang balik kampung habis j4ngkit kat satu kampung, artis juga yang kena b0doh,” katanya.

Dalam pada itu, Faezah turut menyif4tkan ramai netizen lebih gemar mencari kes4lahan orang lain demi menvtup kesal@han sendiri.

“Memang orang Malaysia ni jenis manusia yang suka cari salah orang lain untuk tutup s@lah sendiri ke macam mana? Yang terlapas balik kampung itu hang! Yang kena Cov1d itu hang! Yang b0doh tiba-tiba artis…My Foot!!” tulisnya.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa like dan share ya.terima kasih.

Sumber:cempedakcheese.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!