Dibagi Makanan Dalam Bekas Taknak, Nak Juga Makanan Yang Dah Berbungkus – Rup4nya Ini Tujuan Kucing Tersebut!

Terkenal dengan wajah yang comel dan perilaku yang menggelikan hati, kucing adalah haiwan kegemaran ramai orang. Selain itu, kucing juga adalah haiwan yang penuh dengan cinta. Ia mempunyai emosi dan naluri perasaan yang kuat. 

Dalam sebuah video yang dimuat naik semula di Instagram, ia memaparkan tindakan seekor kucing yang enggan makan apabila diberi makanan dalam bekas. Namun, apabila diberikan makanan yang berbungkus, kucing tersebut terus mengambilnya. Ini menimbulkan tanda tanya kepada orang masyarakat di kawasan itu. 

  makanan

BACA: Pemuda Ini Beri Kucing Yang Menghampirinya Minum Ketika Hend4k Mengambil Wudhuk, Respect!

Nak Juga Makanan Yang Berbungkus, Rupanya..

Kucing ini mengiau, meminta makan kepada warga namun ia menolak saat diberi makan secara langsung. Setelah dipindahkan ke dalam bekas, barulah ia mahu menerima. Digigitnya bungkusan tersebut, lalu dibawanya pergi entah ke mana. Ia kelihatan begitu semangat dan teruja menuju ke lokasi yang ditargetnya. Apabila sampai ke sebuah lokasi, ia mengiau dengan kuat. Seperti memberi signal, “makanan dah sampai!”. Lalu, kelihatanlah seekor anak kucing berlari ke arahnya dengan laju. Rupa-rupanya, ia membawakan bungkusan makanan itu untuk anaknya.Kucing tersebut membiarkan anaknya makan sementera ia duduk di tepinya memerhatikan anaknya makan. “

makanan

MasyaAllah, pengorbanan seorang ibu yang tiada taranya. 

Sumber: Instagram

_

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Berani Bangkit

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk menapis komen-komen tersebut.

Leave a Comment

error: Content is protected !!