Kalau Ginilah Rupa Habuk, Meh Sini Buang Kat Rumah Acik.. Acikk Rela Dik.

Kalau Ginilah Rupa Habuk, Meh Sini Buang Kat Rumah Acik.. Acikk Rela Dik.

Kehidupan sememangnya lebih meriah dengan adanya haiwan peliharaan. Apatah lagi jika haiwan peliharaan tersebut adalah kucing yang cukup comel dan bermacam ragam.

Bukan itu sahaja, keletah si comel ini kadang-kadang mampu membuatkan pemilik haiwan ini terhibur. Malah dalam satu perkongsian rakaman baru-baru ini kelihatan beberapa ekor kucing berada di satu tempat khas mereka.

Dalam video itu juga terlihat seorang pemuda sedang menyapu lantai di rumah kucing tersebut. Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah gelagat salah seekor anak bulus yang agak nakal.

Video: https://www.imuslimnetwork.com/wp-content/uploads/2022/07/

Disebabkan itu pemuda ini melayankan si comel tersebut dengan berpura-pura menyapu haiwan tersebut. Berikut adalah perkongsian rakaman pemuda bergurau dengan kucing guna penyapu yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok dengan nama akaun farizjunorr:

Alahai comel sungguhlah anak si bulus ini! Memang dari jauh nampak macam habuk dek kerana bulunya yang gebu itu. Perkongsian rakaman pemuda bergurau dengan kucing ini telah meraih lebih 1.2 juta tontonan dan 215 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka yang geram melihatkan telatah si comel ini di ruangan komen.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!