“Mama Siang Ikan Buang Tulang Taw, Nanti Rebus Gaul Campur Wetpud”. Kemahuan Golongan Kayangan Ni.

“Mama Siang Ikan Buang Tulang Taw, Nanti Rebus Gaul Campur Wetpud”. Kemahuan Golongan Kayangan Ni.

Semuanya gara-gara reaksi wajahnya yang seperti malas mahu menemani pemiliknya itu dan langsung tidak berminat dengan ikan tersebut. Malah netizen turut berseloroh mungkin juga kucing itu sebenarnya ‘rosak’ kerana tidak menunjukkan sebarang minat pada ikan yang dilihatnya ini.

Kucing selalunya memang cukup suka makan ikan dan pantang sekiranya melihat ikan yang berada di hadapan mereka. Baru-baru ini pula, gelagat seekor kucing yang sibuk menonton pemiliknya menyiang ikan berjaya mencuit hati netizen yang menonton.

Namun lain pula dengan reaksi kucing ini yang hanya membuat muka tidak tahu sahaja semasa dirakamkan. Lebih mencuit hati, turut dapat dilihat reaksi kucing itu yang seperti malas mahu menemani pemiliknya itu di dapur.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan seekor kucing yang sedang duduk di sebelah pemiliknya yang sedang menyiang ikan. Biasanya, kucing pasti akan menunjukkan reaksi teruja setiap kali ternampak ikan yang boleh dimakan mereka ini.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat reaksinya ini. Malah ada yang berseloroh kucing itu mungkin tidak berpuas hati gara-gara perlu menemani pemiliknya menyiang ikan di dapur.

Semasa pemiliknya menyuakan ikan itu di hadapannya juga, kucing itu langsung tidak kelihatan berminat dengan ikan mentah itu. Ada juga netizen yang berpendapat mungkin juga kucing itu sebenarnya tidak biasa makan ikan berbanding kucing lain.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!