“Mujur nya Tak Pergi Gadai Buat Beli Whiskas” – Kucing Buat Tuan Gelabah, Hampir Rugi Ribuan Ringgit.

“Mujur nya Tak Pergi Gadai Buat Beli Whiskas” – Kucing Buat Tuan Gelabah, Hampir Rugi Ribuan Ringgit.

Sebuah rakaman video telah tular di laman s0sial aplikasi Tik T0k apabila seekor kucing yang berperangai pelik, apa yang peliknya adalah kucing tersebut suka bermain dengan gelang emas milik pemiliknya.

Kadang-kadang gelagat kucing atau si bulus comel ini memang ada sahaja yang dibuatnya untuk menghiburkan pemiliknya. Macam-macam ragam yang dibuatnya membuatkan sesiapa yang menontonnya akan terhibur.

Menurut pemilik video tersebut yang dikenali sebagai, Aziey ini telah ditonton ribuan kali selepas dikongsikan beberapa hari lalu. Mana tidaknya video tersebut memaparkan si bulus yang sedang dibebel oleh pemiliknya kerana tidak mahu memberikan gelang emas miliknya bahkan siap berbunyi seperti tidak puas hati.

Memang mengundang rasa terhibur ramai dibuatnya, ada jugak kucing yang suka bermain dengan barangan kemas milik pemiliknya yang dibeli dengan harga ber1bu ringg1t. Memang luar biasa sungguh minat si comel tu kan.

Video :

Menjengah ke ruangan komen, gelagat si comel belang itu membuatkan ramai terhibur apabila kejadian pelik terbabit menarik perhatian mereka.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!