Kucing Terkagum Dengan Mendapatkan Haiwan Dari Еvery Delivery Guy

Tuna, seekor kucing berusia 6 tahun yang biasanya bergantung pada keluarganya untuk membelai dan memeluk, merangka strategi cemerlang untuk meningkatkan bilangan orang yang membelainya setiap hari semasa wabak itu bermula.

Apakah sumber semua cinta tambahan ini? Setiap pemandu penghantaran bungkusan yang datang ke kediamannya.

Ibu Tuna, Cinthia Santos, memberitahu The Dodo, “Apabila COVID bermula, kami semua memutuskan untuk bekerja dari rumah dan kami mula memesan banyak – makanan kami, barangan runcit kami, barangan untuk menjadikan rumah kami lebih mudah didiami.” “Oleh kerana kami bekerja dari rumah, rutin tidur Tuna terganggu, jadi dia berjalan di luar rumah sepanjang hari dan mula melepak dengan pekerja penghantaran.”

Tuna sentiasa menjadi kucing yang kuat dan berdikari, tetapi dia juga mempunyai sisi yang lebih lembut.

Santos menjelaskan, “Dia tidak mahu bersendirian.” “Dia mahu pergi ke bilik yang mana semua orang berada.” Dia menikmati perhatian fizikal apabila ia diberikan kepadanya mengikut syaratnya. Dia seronok dipegang, dibelai dan dicakar.”

Tuna suka berbaring di bawah matahari di hadapan pintu masuknya. Apabila dia berada di luar, dia sentiasa dijejaki oleh kolar GPS dan kamera loceng pintu Nest keluarganya, di mana Santos mula-mula memerhatikan Tuna bercinta dengan seorang lelaki penghantar Amazon, yang pertama daripada banyak pelamar.

“Dia baru sahaja mula keluar lebih banyak selepas dia menyedari, ‘Wah, orang datang ke sini dan saya boleh meminta mereka menepuk saya,'” kata Santos. “Ia berlaku secara berkala. Kami tidak sengaja meletakkan dia dalam situasi itu. Dia akan mengeong jika dia mahu masuk.”

Tuna menyatakan hasratnya untuk mendapatkan haiwan peliharaan setiap kali dia melihat orang penghantar tiba.

Tuna akhirnya akan berjaya, walaupun lelaki penghantar itu pada mulanya tidak berminat dengannya.

Santos menyifatkan dia sebagai “sangat gigih.” “Dia akan menghempaskan dirinya ke lantai, ke dinding, dan mencambuk ekornya,” kata pencerita itu. Dia mempunyai pelbagai helah kecil di bawah lengan bajunya.”

“Apa yang dia mahukan ialah mereka membelainya,” jelasnya. “Dia seronok apabila pipinya digosok, jadi itulah matlamatnya.”

Tuna kini menawarkan kegembiraan bukan sahaja kepada keluarganya, tetapi kepada semua orang yang datang ke rumahnya. Anak kucing manis itu hanya mempunyai beberapa keperluan, dan dia berpuas hati selagi dia dibelai.

“Memiliki dia di sini adalah hebat. Santos berkata, “Dia membuat seluruh keluarga kami ketawa.” “Orang ramai suka melawat rumah kami dan bertemu dengannya. Seolah-olah mereka telah bertemu bintang.”

Leave a Comment

error: Content is protected !!