Lelaki Sedih Tengok Kucing Terbaring Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta,Ingatkan Dah Innalillah Sekali Tengok Ya Allah

Lelaki Sedih Tengok Kucing Terbaring Kaku Di Tayar Masa Nak Undur Kereta,Ingatkan Dah Innalillah Sekali Tengok Ya Allah

Pada awalnya ramai yang menyangkakan kucing itu dilanggar oleh kereta namun itu semua hanyalah lakonan kepura-puraan semata-mata. Netizen juga turut sama terhibur melihat aksi kucing yang kekal terbaring kaku walaupun diusik oleh lelaki ini.

Kucing ni memang bijak, boleh jadi kawan kadang bole jadi penghibur.Pencinta kucing pasti tahu akan kenakalan haiwan peliharaan mereka.Kadang menghiburkan terkadang rasa nak marah .. tapi sayang.Mungkin anda juga pernah mengalami situasi di mana berasa tertipu dengan kucing atau anjing yang dijumpai di luar. Macam seekor kucing ini yang menarik perhatian ramai gara-gara lakonannya yang berpura-pura terbaring kaku di bawah kereta.

Namun sebaik sahaja dia mendekatinya, kucing itu rupa-rupanya sedang nyenyak tidur dengan posisi lucunya itu. Malah semasa yang lain memberikan tumpuan padanya juga, kucing itu langsung tidak bergerak dan kekal terbaring kaku di situ.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu berkongsikan gelagat seekor kucing yang dilihat terbaring kaku di bawah sebuah kereta. Menurut lelaki berkenaan, pada mulanya dia menganggap kucing itu telah m4ti dilanggar oleh kereta memandangkan dia hanya terbaring di situ tanpa bergerak.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat lakonan kucing itu yang kekal terbaring di situ. Ada juga yang berseloroh kucing itu layak diberikan anugerah pelakon terbaik gara-gara lakonannya ini dalam menipu orang ramai.

Lebih melucukan, lelaki itu juga siap memegang kucing itu untuk mengejutkannya namun dia langsung tidak terjaga. Mereka yang berada di tempat tersebut turut berdekah melihat lakonan kucing itu yang berjaya membuatkan orang ramai berasa tertipu melihatnya.

Umpan dengan ikan goreng untuk kejut bangun

Boleh menang anugerah pelakon terbaik

Simbah air bagi bangun

Ingat main main game bole refill nyawa , wkwkwk

Apapun, kucing adalah antara haiwan yang menghiburkan.

sumber :imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!