Kucing Jatuh Cinta Dengan Kitty Sebelah dan Menziarahinya Setiap Hari Selama 2 Tahun

Temui Sophie, seekor kucing betina gebu yang mempunyai peminat.

Namanya Scottie, kucing lelaki sebelah yang jatuh cinta dengannya.

Sejak dia meminatinya hampir 2 tahun lalu, dia menjadi peminat nombor satu dan mengikutinya ke mana-mana. Dia juga membuat panggilan ke rumah!

Sophie ialah kucing penyelamat dan telah diambil sebagai anak angkat pada tahun 2014. “Saya masih ingat apabila saya mula membawanya keluar dengan tali, Scottie akan datang dan menonton dari seberang halaman atau jalan masuk tanpa terlalu dekat,” kata mama manusia Sophie.

sophie-4Kitty yang jatuh cinta ini sangat sabar dan akan mengaguminya dari jauh.

“Sophie terlalu sibuk untuknya… tetapi tidak lama kemudian dia menjadi lebih berani dan akan duduk lebih dekat seperti sedang menunggu jemputan untuk menyertainya. Sophie nampaknya tidak kisah dia berada di sana selagi dia tidak perlu memberi perhatian kepada dia banyak.”

Tetapi tidak lama kemudian kegigihannya mula membuahkan hasil dan Sophie datang mengharapkan dia dalam pengembaraannya dan membenarkan dia duduk bersamanya.

Dua tahun kemudian dan pasangan menarik ini kini tidak dapat dipisahkan.

“Mereka sangat comel bersama. Apa sahaja yang Sophie lakukan, dia juga lakukan.”

“Scottie sememangnya jiran ‘budak sebelah’ yang paling comel. Apa yang dia benar-benar mahukan adalah untuk menyertai dan menjadi kawan…Nah…dan mungkin ciuman cepat.”

KEMASKINI: Malangnya Sophie kini telah melepasi jambatan pelangi, sekurang-kurangnya kami mempunyai gambar-gambar yang indah untuk diingatinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!