Kucing Itu Menjadi Viral Dalam Video Selepas Kelihatan Mengetuk Pintu Sebagai Manusia

Sheekilah Jones minggu lepas menunggu basnya untuk bekerja apabila bunyi aneh mula bergema di jalan-jalan awal pagi yang damai. Asal usulnya tidak jelas.

Jones melaporkan mendengar ketukan kepada The Dodo. Bagaimanapun, tiada sesiapa di tempat itu.

Mata Jones mengimbas persekitarannya dan mendapat perkara berikut:

Di sana, di tempat membongkok tidak jauh, Jones ternampak seekor kucing hitam bertengger di atas susur tangan berhampiran pintu. Dan tidak lama kemudian menjadi jelas mengapa.

Sambil Jones melihat, kucing itu terus mencapai dan mencakar pengetuk pintu – menunjukkan, sama seperti manusia, bahawa dia dengan hormatnya ingin dibiarkan masuk.

“Saya benar-benar tidak percaya apa yang saya lihat,” kata Jones.

Dia mengambil video adegan yang ingin tahu, supaya tidak ada orang lain yang akan mempercayainya, sama ada:

Nampaknya kucing itu telah menemui kaedah memanggil pemiliknya yang berfungsi lebih baik daripada, contohnya, deraian lembut kakinya di pintu. Bagaimanapun, Jones terpaksa meninggal dunia sebelum permintaan kucing itu dapat dipenuhi.

Dia mengaku, “Saya tergoda untuk pergi dan mengetuknya dengan lebih kuat, tetapi kemudian bas saya datang. Saya kemudian menaiki bas ketika masih dalam keadaan terkejut.

Berjuta-juta orang telah melihat video Jones sejak pertama kali menjadi tular, menunjukkan bahawa anak kucing yang cantik akan sentiasa diterima masuk ke dalam hati kolektif internet. Terutama jika dia mengetuk.

Leave a Comment

error: Content is protected !!