“Penat sangat…”- Tuan risau terjadi sesuatu, gelagat kucing disangkakan m4ti curi tumpuan.

“Penat sangat…”- Tuan risau terjadi sesuatu, gelagat kucing disangkakan m4ti curi tumpuan.

Malah si Oyen juga antara yang popular dengan gelagat nakalnya. Tetapi pada kali ini, seekor kucing belang putih membuatkan si comel ini hangat diperkatakan oleh warga TikTok selepas videonya dikongsikan kepada umum.

Kadang2 kita pun tidak dapat menjangka gelagat kucing dimana adakalanya kucing ni melakukan sesuatu yang lucu atau memeranjatkan tanpa kita sedar. Akan tetapi apabila kita menyedarinya… mungkin membuat rakaman adalah sesuatu yang paling bagus untuk kenangan. Melihatkan pelbagai video si bulus atau kucing ini sudah cukup menghiburkan buat ramai. Apa tidaknya, ternyata kucing juga mempunyai bermacam-macam ragam yang melucukan.

Dapat didengar kerisauan yang timbul oleh tuannya kepada kucing miliknya ini yang mungkin sedang kepenatan namun pengakhiran videonya ini mendapat perhatian daripada pengguna TikTok di beberapa negara. Rata-rata netizen yang menonton gelagat si comel merasa terhibur dan tercuit hati apabila perlu dikejutkan oleh tuannya kerana disangka terjadi sesuatu.

Ternyata selepas dikongsikan beberapa hari sahaja, hantaran video terbabit meraih tumpuan warganet dengan ditonton 5.5 juta kali. Dalam pada itu, gelagat si comel itu turut meraih tumpuan pengguna TikTok dari Malaysia yang juga merasa terhibur.

Walau bagaimanapun, tidak semena-mena selepas dikejutkan boleh pula si comel ini bangun terus tenung tuannya lalu ruangan komen meraih 12 ribu reaksi daripada warganet yang turut tercuit hati dengan kejadian ini.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!