Kucing Bersyukur Memeluk Setiap Manusia Yang Dia Temui Selepas Dia Diselamatkan dari Jalanan

Ini adalah kisah kucing bernama McCheeks yang telah diselamatkan oleh Best Friends Animal Society yang berpangkalan di Los Angeles. Pada ketika itu, McCheeks mula memeluk semua orang yang telah membantunya untuk keluar dari jalanan dan menjalani kehidupan baru, mungkin itulah caranya untuk menyatakan betapa bersyukurnya dia.


Wanita bernama Diane Barber adalah orang pertama yang berhubung dengan kucing ini, dan dia juga yang menamakannya McCheeks kerana pipinya yang gebu dan comel. Dia memanggil rakan sekerjanya bernama Samantha Bell yang merupakan seorang peminat haiwan dan ia bersetuju untuk mengambil McCheeks sebagai anak angkat.


Selepas itu, Diane memutuskan bahawa ibu angkatnya perlu berjumpa dengan McCheeks untuk mengetahui betapa manis dan mesranya dia.
“Dia bukan sekadar wajah yang cantik; dia juga amat menyayangi” Samantha berkata selepas bertemu McCheeks.
Ibu angkat baharu itu dengan cepat menyedari kucing itu sebagai penyayang, dan setiap kali Samantha membuka kandang untuknya, dia akan berpelukan dengan berhati-hati dekat muka ibunya.


Kucing manis itu berasa selamat dengan kasih sayang ibu angkatnya, dan dia akan memastikan untuk mencairkan orang kegemaran barunya lebih-lebih lagi dengan memberikan dengungan kecil dan pelukan yang menawan.
Menurut Samantha, McCheeks adalah kucing yang sangat lembut dan responsif, dia mempunyai ekspresi yang tenang di wajahnya dan seluruh wajahnya bersinar dengan warna sebenar. Dia akan berkelip perlahan sambil menerima sentuhan lembut.
McCheeks telah dipuja sejak awal dan dia sangat berterima kasih kepada setiap orang yang membantu dan menyayanginya. Dia hanya mahu mendapat perhatian manusianya, dan dia sentiasa mempunyainya!


“Dia menjerit untuk diberi makan dahulu jika kami memberi makan kucing lain, dan jika anda mempunyai makanan di tangan anda, dia akan segera menemuinya. Jika ada kami berdua di dalam bilik bersamanya, dia akan berjalan-jalan ke sana ke mari untuk mendapat perhatian penuh kami” kata Samantha
McCheeks suka menghabiskan hari-harinya dalam pelukan ibu angkatnya. Dia sangat gembira semasa menerima banyak cinta dan kasih sayang dan dia benar-benar layak! Samantha berkata bahawa mereka serius akan berfikir untuk menamakan dia McLovin kerana mereka menerima banyak cinta daripadanya dan kami fikir, ramai orang akan bersetuju dengannya!

Leave a Comment

error: Content is protected !!