Kelihatan Cctv Seorang Pengawal Keselamatan Melakukan Kerja Sambil Menjaga Anaknya..Bikin Netizen Sebak

Kadang-kala apabila terlalu sibuk bekerja sehingga tiada masa untuk menjaga anak-anak sehingga terpaksa mengambil penjaga atau babysitter.

Menjadi ibu bapa merupakan satu tanggungjawab yang besar untuk digalas oleh sesetengah individu, ditambah pula dengan tanggungjawab dalam menjaga anak-anak, mereka juga mempunyai tanggungjawab lain seperti bekerja untuk mencari duit dan menyara keluarga.

Namun, bukan semua orang yang mampu untuk membayar penjaga dan terpaksa membawa anak ke tempat kerja.

Begitulah keadaan dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok yang juga merupakan seorang majikan telah memuat naik video rakaman CCTV seorang pekerja yang melayan anaknya di tempat kerja.
Apa yang aku boleh cakap aku respect kau bro.. aku tak tahu apa cerita kau tapi apa yang di lihatkan menunjukkan sikap bertanggungjawab kau bro..

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen memuji tindakan lelaki itu sebagai seorang majikan kerana membenarkan pekerjanya membawa anak ke tempat kerja.

Anak dia pun baik sangat.. kena selimut tidur diam-diam.. tak banyak kerenah – Netizen.

“Aku respect juga boss dia.. susah jumpa boss yang benarkan bawak anak sekali masa berkerja,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Sumber:Beritaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!