Kan Dah Kene,Isteri Merajvk Sampai Nak Ke Rumah Mama Kene ‘Prank’ Suami Minta No Fon ‘Jand@’

Kan Dah Kene,Isteri Merajvk Sampai Nak Ke Rumah Mama Kene ‘Prank’ Suami Minta No Fon ‘Jand@’

Sebut saja perkataan ‘j@nda’ pasti para isteri sudah mulai melirik taj@m ke arah pasangan masing-masing. Hal ini berikutan banyak k3s mas@lah rumah tangga mempunyai ka1tan dengan hal ini.

Prank isteri sebut tentang j@nda

Menerusi satu perkongsian di aplikasi TikTok, seorang pengguna dikenali sebagai @@mattop55 telah membuat ‘prank’ kepada isteri sendiri dengan berbual melalui telefon bersama rakannya dengan meminta nombor telefon seorang ‘j@nda’.

Reaksi wanita itu benar-benar ‘men@kutkan’ apabila mer@mpas telefon bimbit tersebut dan mem@rahi suaminya. Namun, ‘persengk3taan’ tersebut tidak berl@njut lebih lama kerana lelaki itu memaklumkan hal berkenaan sebagai prank sahaja.

Terus minta balik rumah mak

Walau bagaimanapun, disebabkan b3ngang dengan tind@kan @mattop55, isterinya telah meminta untuk balik kerumah ibunya dan bermalam disana.

Telefon dah jah@nam

Pengguna TikTok itu turut menjawab beberapa pertanyaan daripada warganet mengenai kondisi telefon pintar yang dir@mpas oleh isterinya.

Menurut lelaki itu, telefon tersebut sudah ros@k dan mempunyai banyak kes@n cal@r.

Isteri datang suruh masuk rumah

Dalam perkongsiannya yang lain di TikTok, @mattop55 turut memaklumkan diminta tidur luar oleh isterinya. Dia juga sempat memb@las kom3n daripada warganet yang ‘prihatin’ dengan nasibnya.

Tak lama selepas itu, isterinya keluar dan mengajaknya masuk ke dalam rumah selepas mem1nta m@af kerana mer@juk. Lelaki tersebut turut mem1nta m@af kerana membuat ‘prank’ dan berjanji tidak akan mengulangi kesil@pan tersebut.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*