Juruterbang membawa anak Oyen beruniformnya ke pesawat dan kru ajak selfie bersama

Haiwan boleh melembutkan hampir apa sahaja, dan untuk perkara seperti ini, ramai orang sangat menyukainya sehingga mereka membawanya ke mana-mana, tanpa banyak batasan. Seperti yang berlaku dengan seorang juruterbang syarikat penerbangan yang menambah anak kucingnya sebagai ahli anak kapal pesawat itu. Sama seperti bunyinya, dan ia dirakam dalam video yang menjadi tular di rangkaian sosial TikTok.

Anak kucing juruterbang itu dipanggil Ravioli, dan pemiliknya mendandaninya khas untuk majlis itu, kerana untuk bekerja seperti itu dia mesti memakai pakaian seragamnya dengan sewajarnya. Dengan hanya berbaju kecil dia sempurna dengan wajah seriusnya. Tetapi fakta mudah ini menyebabkan terlalu banyak kelembutan pada pengguna rangkaian sosial yang melihat video itu. Mereka yang meninggalkan komen seperti “Kapten Kitty, kami bersedia untuk berlepas “, dan ” Kini kucing terbang “, di platform.

Video ini sangat pendek, tetapi agak comel. Di dalamnya, Ravioli kelihatan di sebelah pemiliknya, yang memfokuskan kamera pada telefonnya untuk mengambil gambar seluruh pasukan di atas kapal, manakala budak kecil itu melihat semuanya dengan teliti . Akhirnya, lima anak kapal termasuk Ravioli mengambil gambar mereka. Yang kelihatan sangat serius tetapi mungkin tidak biasa ‘bermain’ di tempat kerja. Rekod itu mendapat lebih daripada 78,000 suka. Menerusi akaun TikTok @Ravioliogato, manusianya berkongsi imej dan video juruterbang pesawat tercinta, malah melihat mereka berlepas dari lapangan terbang.

Pada lebih daripada satu kali dia telah menyentuh dengan pakaiannya yang cantik, tetapi dia juga telah menunjukkan aspek lain. Pada masa lapang, dia dilihat memakai baju tidur, cermin mata, gaya musim panas, dengan tali leher, baju dan juga jubah. Dia mempunyai banyak personaliti dan mencerminkan semua sikap dunia dengan penampilannya yang serius, tanpa mempedulikan apa yang dikatakan oleh orang lain.

Di bawah ini anda boleh melihat video di mana anda boleh melihat anak kucing berpakaian seragam dan di dalam pesawat:

Kongsi kisah comel ini dengan rakan dan keluarga anda. Jadi anda boleh melihat betapa berharganya haiwan kecil yang comel ini.

Leave a Comment

error: Content is protected !!