DIIKAT DENGAN TALI JADI MATA UNTUK MAK AYAH C4CAT PENGLIHATAN, ALLAHU BESARNYA PENG0RBANAN ANAK KECIL INI TERHADAP IBU BAPANYA.

DIIKAT DENGAN TALI JADI MATA UNTUK MAK AYAH C4CAT PENGLIHATAN, ALLAHU BESARNYA PENG0RBANAN ANAK KECIL INI TERHADAP IBU BAPANYA.

Jika dilihat pada mulanya keadaan tersebut mungkin akan kelihatan p3lik namun setelah diamati dengan teliti, rupa-rupanya ibu bapa kanak-kanak berkenaan merupakan gol0ngan 0KU yang mempunyai mas4lah penglihatan.

Biasa kita lihat ibu dan ayah yang menjaga anak-anak tambah pula yang masih kecil, tapi berbeza pula keadaannya yang berl4ku di bandar Cebu, Filipina apabila gambar-gambar seroang kanak-kanak lelaki yang masih kecil d1ikat tali di badan oleh ibu dan bapanya.

Mendapat maklumat daripada penduduk sekitar mengatakan bahawa, anak ber4nak ini bukannya berasal dari bandar berkenaan, tetapi mereka semua menetap di kawasan gunung.

Lebih membuatkan ramai tersentuh, kanak-kanak berkenaan dilihat tersenyum dengan sangat comel walaupun ter1kat dengan kedua-dua orang tuanya yang c4cat pengl1hatan.

Indentiti dan juga maklumat penuh satu keluarga ini masih lagi belum dapat dikenal pasti. Walau apapun, foto-foto ini telah menyentuh per4saan dan memberikan inpirasi kepada ramai p1hak.

Sumber: CDN

Leave a Comment

error: Content is protected !!