Isteri Ahli Politik Ke Luar Negara Hari Ini,Orang Lain Hantar Anak Sekolah

Isteri Ahli Politik Ke Luar Negara Hari Ini,Orang Lain Hantar Anak Sekolah

K3s harian Covid-19 di Malaysia menunjukkan peningkatan semula selepas beberapa minggu berada dalam angka bawah 6,000 kes.

Oleh itu, pihak kerajaan mengambil langkah lebih k3tat dengan mengumumkan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketat (PKP) dibeberapa kawasan yang mempunyai k3s pos1tif harian tinggi seperti Selangor, dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Boleh ke pergi ke luar negara

Namun begitu, disebalik kegusaran dan kesvsahan rakyat Malaysia, tular di media sosial apabila ada akaun Twitter memaklumkan seorang isteri kepada ahli politik sedang ‘terbang’ ke luar negara bersama anaknya.

Menerusi ruangan kom3n di Twitter milik @meinmokhtar, isteri kepada ahli politik berkenaan dipercayai menghantar anaknya berusia 5 tahun untuk belajar di Perancis.

Beliau turut memuat naik beberapa perkongsian di media sosialnya menunjukkan kegembiraan mereka yang berada di dalam pesawat.

Hantar anak pergi sekolah katanya

Hal ini membuatkan netizen mulai meninggalkan kom3n dengan berasa tidak puas hati melihat perkongsian berkenaan. Hal ini berikutan negara masih berada dalam situasi ‘tot@l l0ckdown’ dan rakyat juga tidak dibenarkan kemana-mana.

Janganla kec@m beliau

Walau bagaimanapun, menerusi Instagram isteri ahli politik berkenaan, beliau ada mempersoalkan mengapa netizen meng3camnya sedangkan beliau tidak mempunyai kuasa.

Jadi, beliau meminta agar orang ramai menghentam mereka yang mempunyai kuasa dan bukan dirinya.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Leave a Comment

error: Content is protected !!