Patut laa habis rata pokok aku. Ini kerja ko yer. Kali nie kantoi. Ini yang terjadi bila dengar suara Mak.

Patut laa habis rata pokok aku. Ini kerja ko yer. Kali nie kantoi. Ini yang terjadi bila dengar suara Mak.

Terutama di ruangan media sosial yang kini telah ramai pengguna Fesbuk, Twitt3r mahupun di aplikasi Tik T0k sporting memuat naik tentang si bulus mereka.

Kucing merupakan haiwan peliharaan yang boleh dikatakan memang tak kering gusi menonton telatahnya yang lucu dan boleh buat pemilik juga tepuk dahi memikirkannya.

Apa tidaknya, kucing peliharaannya ini sempoi duduk santai di atas salah satu pokok milik maknya dan akhirnya perkara itu kant0i selepas dia melihatnya.

Anoy dengan kucing peliharaan diberi nama Gajus ini rasanya sangat next level apabila meluangkan masa bersama dimana rakaman yang dikongsikan ini juga mengundang ramai ketawa besar.

Video :

Lalu video di aplikasi Tik T0k itu menerima hampir 70,000 tanda suka netizen berserta ratusan reaksi lucu mereka tinggalkan di ruangan komen yang tidak dapat menahan daripada tercuit hati dengan telatah si comel bersama pemiliknya itu.

Lebih melucukan kucing yang diberi nama gajus ini dengan selamba duduk santai atas pokok itu terus dingadukan kepada maknya dan berlakulah pelbagai dialog yang menghiburkan antara dia dan si comel itu.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!