Dari tadi dah dengar bulus jerit takut. Panggil B0mba datang tolong, sekali memang betul dia bercakap.

Dari tadi dah dengar bulus jerit takut. Panggil B0mba datang tolong, sekali memang betul dia bercakap.

Bila sebut mengenai kucing, sudah pasti ianya antara haiwan kegemaran ramai untuk dipelihara. Bukan sekadar haiwan peliharaan, ada juga yang menganggapnya sebagai salah satu ahli keluarga. Bagi pencinta haiwan ini sememangnya memiliki keunikan tersendiri.

Si Bulus Nakal Diselamatkan Bomba, Tiba-Tiba Ini Yang Terjadi…

Namun apa yang mencvri perhatian ramai adalah kucing ini seakan bercakap dengan abang bomba tersebut. Malah video yang dikongsikan ini turut tersedia sari kata apa dikatakan oleh haiwan tersebut. Berikut adalah perkongsian rakaman si bulus nakal diselamatkan bomba ini.

Bagaimanapun, baru-baru ini telah tul4r satu video yang memaparkan telatah seekor kucing nakal diselamatkan bomba telah mencvri perhatian ramai. Dalam perkongsian itu kelihatan seekor kucing diselamatkan oleh seorang lelaki berpakaian seragam bomb4 dari luar tingkap atas rumah.

Video :

Mujur ada abang bomba selamatkan. Pandai pula mengadu takut ya, dah naik atas tapi tak pandai turun. Perkongsian rakaman oleh seorang pengguna Tik T0k dengan nama akaun fir3_fight3r_forever ini telah meraih lebih 1.8 jut4 tontonan dan 241 ribv likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman telatah si bulus nakal diselamatkan bomba ini di ruangan komen.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!