Dua ekor anak kucing yang ditinggalkan Telah Diselamatkan Dari А Рark Dan Sekarang sedang Mencari Тomes Forever Forever

Kit dan Kat, dua anak yang baru lahir, telah ditinggalkan oleh ibu mereka sejak lahir. Seorang lelaki penyayang yang melalui sebuah taman menemui mereka beberapa hari kemudian. Dia membawa pulang dua malaikat yang tidak bersalah itu dan menjaga mereka kerana mereka terlalu comel untuk ditinggalkan. Walau bagaimanapun, lelaki yang murah hati itu juga memelihara sembilan kucing lain dan tidak dapat menampung semua kos mereka. Akibatnya, dia meminta bantuan daripada Pusat Penyelamat Kotej Haiwan.

Beberapa sukarelawan kelihatan membawa anak kucing ke tempat perlindungan mereka selepas mendapat panggilan. Kit dan Kat, yang kelihatan berusia kira-kira sebulan, sangat comel. Para penyelamat menggunakan tuala lembap lembut untuk membersihkan badan mereka kerana mereka terlalu kecil untuk merapikan diri. Lengan penyayang sukarelawan membuatkan kekasih kecil itu berasa dilindungi dan selesa.

Mereka diberi susu dalam feeder selepas sesi kencing dan tahi memandangkan anak kucing kelihatan agak lapar. Kit dan Kat adalah penyuap yang sangat baik, tetapi mereka masih bayi baru lahir yang memerlukan penjagaan, kasih sayang dan perhatian khusus. Para penyelamat kemudian meletakkan mereka di atas katil yang cantik dan selesa untuk berehat. Hati mereka menjadi lembut apabila melihat dua ekor anak kucing yang baru lahir bermain riang sebelum tertidur.

Sukarelawan memutuskan untuk mencipta dua katil berasingan untuk setiap anak kucing untuk melindungi mereka daripada jangkitan berjangkit. Kit dan Kat menjadi kucing yang meriah dua minggu kemudian. Mereka menjadi lebih kuat dan sihat. Seolah-olah mereka adik-beradik, dua bayi yang baru lahir diikat antara satu sama lain. Mereka seronok bermain antara satu sama lain dan berpaut kepada penyelamat mereka yang baik hati.

Kit dan Kat, pasangan kekasih, sedang dalam perjalanan untuk mencari rumah ideal mereka.

Leave a Comment

error: Content is protected !!