Dua ekor anak kucing mempunyai seekor kakak yang sakit untuk dijaga tetapi kemudian mereka bertemu dengan seorang ibu kandung

Seekor betina bernama Megan Sorbar menemui 3 ekor anak kucing kecil. Mereka berpaut satu sama lain dan juga menangis dengan sedih.

Wanita itu membuat keputusan untuk mencari ibu mereka, namun tiada hasil dan tiada kucing di mana-mana. Bayi-bayi ini bersendirian sepenuhnya, dan juga sebenarnya, Megan tidak tahu apa yang berlaku.

Megan membuat keputusan untuk membawa mereka bersamanya kerana fakta bahawa jika dia melemparkannya, mereka akan meninggal dunia, siapa yang pasti akan membantu mereka?

Apabila wanita itu melengkung ke atas kanak-kanak, dia melihat foto yang luar biasa: dua daripada mereka sedang berehat di sisi mereka dan juga memanaskan foto ke-3.

Kemudiannya menjadi jelas bahawa ini adalah seorang wanita yang agak lemah dan juga tidak boleh bangun. Dan juga 2 abangnya membantu adik-beradiknya sebaik mungkin.

Megan membawa mereka pulang dan memberi mereka semua makan. Anak kucing itu diberi nama Pistachio, Coconut dan juga Praline. Mereka juga menjadi kawan baik dengan Biste, yang dengan mudah mengambil peranan sebagai ibu.

Haiwan peliharaan itu menyempadankan mereka dengan kasih sayang serta layanan serta pada dasarnya menjadi ibu angkat mereka.

Dia menumpukan banyak masa untuk bayi itu kerana dia memerlukan penjagaan. Dengan cepat Pistachio mula pulih berjalan dan juga berlari. Terima kasih kepada tindakan jenis wanita itu, anak kucing bukan sahaja menjadi sebahagian daripada keluarga malah mereka mendapat kehangatan kasih sayang ibu.

Leave a Comment

error: Content is protected !!