Anak Kucing Cacat Diselamatkan Dari Kilang Diubah Oleh Cinta

AFRIKA SELATAN – Little Warrior diselamatkan dari sebuah kilang selepas dia cedera parah. Dia segera dibawa ke The kitten cottage, yang terletak di Afrika Selatan.

Anak kecil malang itu telah ditangkap di dalam salah satu trak forklift dan perlu dikejarkan ke doktor haiwan dengan segera.

Luka yang diterimanya menutupi sebahagian besar tubuhnya. Dia perlu berbalut dan memakai antibiotik yang berat. Untuk seketika, ia kelihatan seperti keadaan yang tiada harapan.

Warrior, bagaimanapun, sama sekali tidak berniat untuk menyerah.

Sepanjang minggu-minggu berikutnya, dia bertarung dengan keazaman yang baru dan sengit.

Dia dibalut semula dua kali sehari, diberi makan tangan dan diberi ubat selama 3 minggu.

Dan kemudian, Warrior nampaknya mendapat kekuatan super-kucing apabila dia diperkenalkan dengan anak kucing lain, yang namanya Butterfly.

Mereka menjadi kawan terbaik!

Kedua-dua mereka bermain bersama sentiasa semasa Warrior meneruskan perjalanannya menuju pemulihan, dan selepas kira-kira 4 bulan Warrior pulih sepenuhnya!!!

Dia kini telah menjadi anak angkat oleh pasangan yang cantik dan menerima semua cinta yang mungkin dia perlukan.

Little Warrior ditemui terperangkap dalam mesin di sebuah kilang, lukanya sangat teruk dan dia memerlukan penjagaan sepanjang masa.

Tubuh mungilnya penuh dengan kecederaan dan pembalutnya terpaksa ditukar dengan kerap.

Semuanya adalah sentuhan dan pergi tetapi walaupun ada kemungkinan keadaan mula menjadi lebih baik! Namun, Warrior mempunyai kemahuan dan kekuatan untuk meneruskannya!

Dia sangat berani walaupun pada hakikatnya seluruh bahagian atas badannya cedera.
Ketika itulah dia mendapat nama, Pahlawan!

Banyak masa dan wang telah dibelanjakan untuk pemulihannya kerana, seperti yang kita semua tahu, setiap kehidupan adalah penting! Banyak anak kucing datang dan pergi ke The Kitten Cottage tetapi lelaki kecil ini benar-benar mencuri hati semua orang

Selepas hanya kira-kira 4 bulan berlalu, Warrior telah pulih sepenuhnya. Transformasinya luar biasa dan hari ini, dia tinggal bersama pasangan hebat yang mempunyai semua cinta di dunia untuk diberikan kepadanya!

Leave a Comment

error: Content is protected !!