Dah L4w4n Dekat PES2021@PS5,Nak Bawa Pula Law4n T1nju,Bole Menang Ke Bang Isa..haha

Dah L4w4n Dekat PES2021@PS5,Nak Bawa Pula Law4n T1nju,Bole Menang Ke Bang Isa..haha

Tind4kan pelakon, Aedy Ashraf memuat naik tangkapan skrin perbualan dengan YouTuber kontr0versi Isa Isarb melalui pesanan mesej di Instagram mengvndang pelbagai r3aksi warganet.

Menerusi ciapan di laman Twitter, pelakon berusia 28 tahun itu seolah-olah menyahut satu cab4ran sebelum mendapat maklvm b4las daripada Isa yang bercakap mengenai ‘perl4wanan’.

“Kita nak f1ght dia, dia nak bg kita nas1hat pulak. Anne teh tarik ikat tepi satu,” tulis pelakon drama Budak Tebing itu.

Berdasarkan maklum balas tersebut, Isa dipercayai bercadang untuk mengadakan sebuah perlawanan t1nju di stadium yang boleh dihadiri oleh orang awam.

“Aedy, my nasihat ah… Don’t go f1ght a prof3ssional f1ghter. Actually we can make a big event kita-kita je. Let me find a sponsorship and big broadcast.
“Maybe we can kerjasama with Astro First or etc. Insya-Allah lepas habis pand3mik, stadium pun orang dah boleh masuk.
“Barulah sedap buat event f1ght. Ajak semua orang berp3ngaruh and do the event,” tulis YouTuber berusia 23 tahun itu.


Selain itu, Isa turut memb4las ciapan berkenaan meminta pelakon itu bers4bar dan melakukan latihan terlebih dahulu selain menyifatkan orang yang ‘berc4kap besar’ ini selalunya akan kal4h di gel4nggang.

“Awak pergi la training dulu.. biasa orang cakap besar macam awak kaku atas ring,” katanya.

Pada Mac lalu, beberapa kenalan Isa did4kwa memvkul seorang pemain futsal yang juga rakan kepada Aedy sehingga ced3ra par4h dalam satu kej4dian perg4duh@n di Gelanggang Futsal Ferro di Subang.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia.cc

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*