Bakal bapa mithali la si Hitam ni. Gelagat kucing first time teman bini beranak cvri tumpuan ramai

Bakal bapa mithali la si Hitam ni. Gelagat kucing first time teman bini beranak cvri tumpuan ramai

Sebuah video telah tular di laman aplikasi fesbuk apabila seekor kucing jantan yang telah menemani seekor kucing betina mel4hirkan anak. Tetapi apa yang menarik perhatian ramai kerana reaksi kucing jantan tersebut seakan mu4l dan hendak mvntah.

Kucing adalah makhluk yang hampir sama dengan manusia. Seperti juga manusia, mel4hirkan anak bagi kucing bukan perkara yang mudah juga bagi seekor kucing. Tetapi hampir jarang ditemani oleh kucing jantan kerana kucing jantan biasanya hanya akan melepaskan tangan.

Reaksi kucing jantan itu membuatkan membuatkan ramai yang tergelak, teruk sangat tengok si kucing jantan itu. Nampak seperti memang tidak boleh menahan rasa hendak mvntah itu.

Rakaman video itu telah dirakam oleh pemilik kepada kucing2 itu yang hendak merakam detik-detik kucing mereka mel4hirkan anak tetapi lain yang dapat dirakam adalah reaksi kucing jantan itu seolah-olah dia mu4l kerana melihat d4rah atau berb4u d4rah.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang tergelak besar dengan reaksi hendak mvntah kucing jantan tu dan yang paling lawak apabila ada netizen yang komen “bini yang mel4hirkan, dia pulak yang mvntah” lawak betul la.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!