Anjing Ini Sanggup Utk Berenang Didalam Air Selama Lebih 11 Jam Demi Mencari Dan Menyelamatkan Tuannya

Anjing Ini Sanggup Utk Berenang Didalam Air Selama Lebih 11 Jam Demi Mencari Dan Menyelamatkan Tuannya

Dia menyedari seekor anjing bergelut untuk sampai ke pantai dengan berenang. Dia melihat sekotak manset di sebelah anjing dan sut air di jarak jauh.

Seekor anjing nelayan, Heidi, ditemui di Moreton Bay, Australia, terapung di sebelah kotak guni, sut basah dan barangan lain daripada bot yang karam pada pagi Khamis sekitar 6 pagi, menurut Polis Queensland.

Kemudian menjadi jelas bahawa bot itu telah terbalik. Detasmen penyelamat tiba dengan segera. Sepanjang masa ini, anjing itu sentiasa merengek dan cuba memasuki air.

Lelaki itu memutuskan untuk bergegas menyelamatkan dan membawa anjing itu keluar dari air dan membawanya ke pantai. Susulan itu, beliau menghubungi pengawal pantai untuk bantuan segera, memaklumkan kepadanya mengenai semua yang telah berlaku.

Oleh itu, pencarian diteruskan selama beberapa jam, akibatnya seorang lelaki telah diselamatkan. Pemiliknya diselamatkan terima kasih kepada dof yang indah. Ia benar-benar ajaib.

Anjing itu muncul tinggal di dalam air selama lebih daripada 12 jam untuk mencari bapanya.

Lelaki itu kemudian menjelaskan bahawa segala-galanya berlaku kerana dia tiba-tiba kehilangan kawalan kapal, dan akibat pergerakan tiba-tiba, dia dan anjing itu muncul di dalam air, tetapi dalam arah yang bertentangan.

Kongsi ini dengan keluarga dan rakan-rakan anda

Ini adalah malaikat kita, yang dicipta untuk melindungi kita dan mengisi kehidupan kita dengan cinta dan kesetiaan tanpa syarat mereka.

Sumber: t7news24

Leave a Comment

error: Content is protected !!