Anak Kucing Pasar Sedang Menunggu Seseorang Untuk Menjaganya

Anjing, kucing, dan makhluk lain yang tidak terkira banyaknya terpaksa hidup di jalanan. Mereka, seperti haiwan peliharaan domestik, memerlukan persekitaran yang penyayang dan penyayang. Malangnya, terdapat terlalu banyak haiwan gelandangan untuk menempatkan mereka semua. Akibatnya, banyak daripada mereka mesti dihentikan – pembedahan yang cepat dan tidak menyakitkan. Walau bagaimanapun, tidak kira betapa buruknya kehidupan, mereka sentiasa mendambakan rumah yang layak dengan pemilik yang hebat.

Seekor anak kucing terbiar menghabiskan sebahagian besar hidupnya di pasar yang sibuk. Ramai orang menyedarinya, tetapi mereka tidak berhenti untuk membantunya kerana mereka tidak mahu. Dia tidak pernah berhenti mengharapkan rumah yang penuh kasih sayang dan pemilik yang hebat, walaupun dihina beberapa kali. Syukurlah, Animal’s Cottage – Rescue Center tiba tepat pada masanya untuk menyelamatkannya dan membantunya merealisasikan cita-citanya.

Krew penyelamat membawanya ke tempat perlindungan mereka sebaik sahaja mereka menemuinya. Mereka membasuhnya dan memberinya makan untuk mengenyangkan perutnya yang kosong. Dia sangat gembira kerana dapat mengambil makanan yang bersih buat kali pertama. Dia kelihatan berhati-hati pada mulanya dan takut dengan kucing lain. Dia berasa lebih sihat dan gembira berada di sini kerana kasih sayang dan perhatian semua orang di tempat perlindungan. Mereka tidak lupa menamakan dia Leo, yang merupakan nama yang indah.

Leo kini berada dalam keadaan sihat dan bersedia untuk diterima pakai. Tempat perlindungan itu berfungsi dengan pantas untuk mencari dia rumah selama-lamanya. Dia akan tinggal di rumah perlindungan sehingga keluarga penyayang dapat ditemui untuknya. Animal’s Cottage – Rescue Center boleh dihubungi di animalscottage@gmail.com jika anda berminat untuk mengambilnya sebagai anak angkat.

Terima kasih banyak atas kebaikan anda membantu anak muda yang sedih ini. Kami berharap dia mendapat rumah kekal yang indah. Semoga Tuhan terus memberkati anda dan seluruh pasukan anda!

Sila sokong Animal’s Cottage – Rescue Center daripada melanggan Saluran YouTube mereka, suka halaman Facebook mereka dan ikuti mereka di Instagram & Twitter.

Leave a Comment

error: Content is protected !!