Aku cuba teguh berdiri dengan harapan di hulur barang 1 atau 2. Kesimpulannya ini yang terjadi. Kurang asam.

Aku cuba teguh berdiri dengan harapan di hulur barang 1 atau 2. Kesimpulannya ini yang terjadi. Kurang asam.

Reaksinya yang termenung itu turut mencuit hati netizen ditambah pula dengan keadaannya yang kekal tercegat di atas meja itu. Malah video itu juga tul4r dikongsikan apabila ianya meraih hampir setengah jut4 tontonan setakat ini di mana rata-rata netizen turut terhibur melihatnya.

Haiwan peliharaan seperti kucing dan anj1ng sememangnya cukup pantang melihat pemilik mereka makan di mana mereka pasti akan mengg4nggu. Sama macam gelagat seekor kucing ini yang meraih perhatian ramai apabila dia dilihat merenung makanan yang sedang dimakan pemiliknya ini.

Biasanya kucing pasti akan terus mendekati makanan yang sedang dimakan oleh pemilik mereka lagi-lagi dalam situasi seperti ini. Namun kucing itu hanya kekal tercegat di situ sambil tidak melepaskan pandangannya dari makanan itu.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, kucing itu dilihat berada di atas meja makan sambil terdiam merenung sesuatu. Rupa-rupanya, kucing itu sedang melihat kentang goreng yang sedang dimakan oleh pemiliknya tidak jauh dari situ.

Video :

Pada ruangan komen, netizen juga turut sama terhibur melihat reaksi kucing itu yang hanya kekal duduk di situ. Ada juga yang berseloroh mungkin juga kucing itu sedang mengajar dirinya bersabar dan tidak mahu bertind4k di luar jangkaan.

Lebih melucukan, kucing itu langsung tidak berganjak dari situ dalam tempoh yang lama seolah-olah memikirkan cara untuk mengambil makanan itu. Melihatkan gayanya itu, netizen turut bersetuju mungkin juga kucing itu sedang memikirkan strategi untuk mengambilnya.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!