Kucing Ini Mengetuk Pintu Jiran Untuk Dijamu Dan Ia Menjadi Kunjungan Harian Dia.

Kucing gebu yang berani ini telah mengintip dan meminta cinta pada jirannya selama lebih setahun. Ternyata, kucing putih itu terus mencari manusia pengganti di sebelah apabila dia menyedari dia layak mendapat dua keluarga. Mengetahui bahawa itu adalah kucing jiran, pengguna Imgur Antoine2449 telah mendokumentasikannya secara konsisten setiap hari.


Semuanya bermula apabila Mama kucing datang ke beranda dan curiga merenung pengguna melalui tingkap. Antoine2449 ternampak kucing mata yang berbeza warna yang seolah-olah meminta pengguna membuka pintu, jadi orang ini melakukannya. Anak kucing itu menunjukkan keramahannya kepada jirannya yang mesra dengan banyak mendengkur dan terkepala seolah-olah sudah lama mengenali keluarga ini. Selepas sabar mengambil gambar kucing itu selama setahun, pengguna akhirnya menyiarkan kesemuanya dengan kapsyen: “Kucing jiran suka datang dan meminta makanan. Tangkap dia tengah meow.”


Tetapi mari kita hadapi, siapa yang boleh mengabaikan bola putih kecil ini?

Setiap kali keluarga tidak muncul, Mama akan hinggap di teras dan memerhatikan tingkap sehingga mereka melihatnya. Sebaik sahaja dia berjaya, dia akan menggunakan kakinya untuk mengetuk kaca untuk mendapatkan beberapa haiwan peliharaan dan merawat seperti biasa. “Dia mengeong dan cakar di tingkap atau tingkap teres untuk mencuba dan menarik perhatian kami. Jika dia tidak melihat kita, dia akan tidur di atas perabot teres menunggu kita.” – Kata pengguna.

Adakah anda suka pelawat comel ini? Adakah anda akan menerima permintaan kucing jika dia muncul? Beritahu kami dan kongsi dengan kami pendapat anda!

Leave a Comment

error: Content is protected !!