Kebahagiaan Bukan Diukur Melalui Zvriat,Kalau T@k Dapat Anak Di Dunia,Insyaallah dapat Di ‘Sana’-Siti Elizad

Kebahagiaan Bukan Diukur Melalui Zvriat,Kalau T@k Dapat Anak Di Dunia,Insyaallah dapat Di ‘Sana’-Siti Elizad

Pelakon dan penyampai radio, Siti Elizad tidak pernah berpvtus asa dalam usaha untuk memperoleh cahaya mata sejak mendirikan rumah tangga bersama suaminya Shamsul Baharin, enam tahun lalu.

Memetik lap0ran Utusan Online, pelakon berusia 37 tahun itu menganggap ia sebagai satu ujian yang perlu diterima namun tetap bersyukur dengan apa yang dimilikinya.

“Alhamdulillah, mengenali diri saya jarang sangat bers3dih. Jadi saya tidak malu untuk berkongsi. Tiada apa yang sempurna dalam dunia, jadi dalam masa yang sama saya mahu berkongsi kebaikan.

“Kebahagiaan bukan diukur melalui zvriat, walaupun sedih untuk ditelan tetapi kebahagiaan datang bila kita terima seadanya,” katanya.

Malah menerusi sebuah posting di Instagram baru-baru ini, penyampai radio Sinar FM itu meng4kui sambutan Hari Raya mereka berdua pasti bertambah meriah sekiranya mempunyai anak kecil.

“Raya tidooo tahun ni. Apa lagi nak buat. Masih berdua. Ada baby kecik kan best,” tulisnya.

Walau bagaimanapun, pelakon Jalan S3sat Ke Syurga itu sentiasa bersikap p0sitif selain dalam perancangan bagi menyambung semula rawatan kesvburan in-vitro (IVF).

“Mungkin kalau Allah tak bagi zvriat kat sini, bagi nanti kat sana. Itu janji Allah.

“Soal rawatan memang akan buat dalam tempoh terdekat. Sambung IVF kembali, cuma dalam tempoh p@ndemik kena cari waktu yang lebih sesuai,” ujarnya.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:cempedakcheese.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*