Wanita Belajar Dia Boleh Memelihara Kucing Ini Tidak Berhenti Dari Menjerit

Bruno mempunyai berat 25 paun apabila dia mula-mula tiba di Wright-Way Rescue pada bulan April, dan dia serta-merta memenangi kakitangan dengan berdiri di atas kaki belakangnya dan menjadi comel. Dia ditempatkan di rumah angkat, di mana dia berkeras untuk dibelai semasa makan dan mempunyai banyak hidangan air di setiap bilik kecuali dapur. Dia digelar “tambahan” oleh pekerja di pusat perlindungan itu, yang tidak dapat memahami mengapa tiada siapa yang melangkah ke hadapan untuk mengambil kucing yang begitu riang dan lucu.

Orang ramai mula menyedari Bruno apabila penyelamat Illinois mengeluarkan siaran Facebook yang panjang tentang dia dan banyak sifatnya yang menakjubkan, dan tidak lama kemudian dia mempunyai banyak keluarga yang mendesak untuk mengambilnya sebagai anak angkat. Ramai individu ingin mengalu-alukan Bruno ke rumah mereka, tetapi seorang wanita yakin bahawa dia ditakdirkan untuk menjadi kucingnya.

Lauren Paris, ibu baru Bruno, memberitahu The Dodo, “Cara terbaik untuk mengatakannya ialah saya panik di meja saya.” “Saya dan pasangan saya sudah pun mencari kucing untuk dijadikan anak angkat, dan apabila saya melihat gambar Bruno, saya tahu ia adalah kucing itu. Saya terpaksa mengambil dia sebagai anak angkat! Bruno dinamakan dalam jawatan itu sebagai tambahan. Saya bernasib baik kerana saya juga begitu.”

Paris berhak untuk menyelesaikan permohonannya, memasang surat niat, surat pengesyoran dan rakaman dirinya dan pasangannya di rumah mereka. Dia sedar dia memerlukan sesuatu untuk membezakan permohonannya daripada yang lain dan menunjukkan kepada penyelamat betapa seriusnya dia mengambil Bruno sebagai anak angkat. Kemudian dia mempunyai idea yang paling bernas.

Kathleen Gibson, seorang pelajar di Konservatori Kota Kedua Chicago, mencipta lagu yang dipanggil “Gimme That Fat Cat” untuk Paris. Paris kemudian membuat rakaman sendiri menyanyikan lagu itu dan menghantarnya ke tempat perlindungan dan ia adalah persembahan yang tidak mampu untuk dilepaskan oleh tempat perlindungan itu.

“Sabtu lalu, kami dipilih untuk bertemu Bruno,” jelas Paris. “Kami membawa makanan, sampah, makanan, dan mainan untuk dia dan rakannya ke tempat perlindungan.” Ia mendebarkan akhirnya bertemu dengannya, kerana dia adalah semua yang saya harapkan. Saya jatuh cinta dengan dia serta-merta. Jadi mengucapkan selamat tinggal dan meninggalkannya di tempat perlindungan, tidak tahu sama ada kita akan berjumpa dengannya lagi, agak sukar.”

Nasib baik, Paris dan pasangannya tidak perlu menunggu lama untuk mengetahuinya. Wright-Way Rescue menghubungi mereka pada hari Isnin untuk memaklumkan bahawa mereka telah dipilih untuk mengambil Bruno…

…dan Paris tidak dapat menahan kegembiraan dan emosinya apabila menyedari bahawa Bruno akhirnya menjadi miliknya.

“Selama kira-kira lima minit, saya menjerit dan melantun ke atas dan ke bawah sebelum ketawa/menangis selama 55 minit lagi,” kata Paris. “Kemudian saya mendail setiap nombor yang saya fikirkan.”

Bruno kini bertapak sepenuhnya di rumah baharunya, dan dia kelihatan benar-benar tenang dan gembira menjadi sebahagian daripada keluarga baharunya sejak dia keluar dari pembawanya. Dia mengikuti ibu dan bapanya ke mana-mana mereka pergi, dan dia menikmati menerima kasih sayang dan kasih sayang bila-bila masa dia boleh. Dia kini sedang menjalani diet untuk mengurangkan berat badan, dan dia nampaknya menikmati gaya hidup sihatnya yang baharu. Ibu bapa Bruno sangat gembira memilikinya, dan berasa lega apabila mengetahui bahawa dia sipi seperti yang didakwa oleh tempat perlindungan itu.

“Khabar angin itu benar – dia memerlukan anda untuk membelainya semasa dia makan,” jelas Paris. “Siapa yang boleh menyalahkannya?” kata pencerita.

Leave a Comment

error: Content is protected !!