Tular Di Media Sosial,Seleberiti Terkenal Negara Nia Ramadhani Dan Suaminya Meng4kui Telah Meng4mb1l Sy4bu

Tular Di Media Sosial,Seleberiti Terkenal Negara Nia Ramadhani Dan Suaminya Meng4kui Telah Meng4mb1l Sy4bu

Sejak pagi tadi, tular di media sosial Indonesia dan Malaysia apabila seleberiti terkenal negara seberang, Nia Ramadhani dikatakan telah dit4han pihak polis susulan disyaki menyal4hgun4kan dad4h.

Hal tersebut di maklumkan menerusi CNN Indonesia dan pihak polis telah mengesahkan penahanan tersebut.

Mengaku ambil sy4bu

Nia telah tahan bersama pemandunya apabila kereta yang digunakan diperiksa dan didapati terdapat dadah jenis sy4bu di dalamnya.

Manakala suami kepada pelakon tersebut, Ardi Bakrie pula datang menyer4h d1ri kepada pihak polis selepas dihubungi oleh isterinya dan mereka mengakui telah menggunakan bahan terl4rang tersebut kira-kira sejak 5 bulan yang lalu.

Pihak polis juga memaklumkan ujian air kencing juga telah menunjukan mereka positif mengambil syabu. Jika sabit kesalahan ketiga-tiga berdepan dengan empat tahun penjara.

Wajah suram di IG story

Selain daripada itu, tular di Twitter beberapa tangkapan skrin IG story Nia Ramadhani yang kelihatan sangat cengkung berbanding wajah asal sebelum dia ditangkap.

Ini Nia Ramadhani? pic.twitter.com/gDt1xKbmI0

— ︎hibooran (@hibooran) July 8, 2021

Padahal dulu wajah dia cantik je

Wajahnya yang terlihat cantik dan segar sebelum ini jelas kelihatan sur4m serta tidak bermaya sehingga menghadirkan pelbagai komen diruangan Twitter berkenaan.

Rata-rata memaklumkan yang terkejut melihat pelakon itu disahkan dit4ngkap susulan k3s dad4h kerana dia merupakan antara artis ternama serta isteri kepada salah seorang anak hartawan di Indonesia.

memang nampak kalau aura pemakai

Mungkin sebab nak kurus

Patut macam aneh je sekarang

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya..Terima Kasih Banyak!

Sumber:ohmymedia.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!