Terkini: Lizzy@Elizabeth Tan Akan Memberi Bantuan Pertolongan Kepada Mereka Yang Memerlukan 50% Daripada Gaji Bulanannya

Terkini: Lizzy@Elizabeth Tan Akan Memberi Bantuan Pertolongan Kepada Mereka Yang Memerlukan 50% Daripada Gaji Bulanannya

Terkenal dengan imej s3ksinya dan sering ‘menghembuskan’ mata kumbang, rupa-rupanya seorang penyanyi dan juga seorang pelakon cantik, Elizabeth Tan mempunyai hati yang murni.

Terkesan melihat banyak keluarga tidak mak4n

Sama ada cara, melalui instagramnya dia telah memuat naik video dengan mengisytiharkan ia akan memberi 50% pendapatannya bulan ini kepada mereka yang benar-benar memerlukan.

Tanya mereka yang memanggil secara jujur

Elizabeth Tan atau mesra dipanggil Lizzy mengakui bahawa dia tidak dapat membantu semua orang, tetapi meminta keluarga yang benar-benar perlu menghubunginya melaluimesej langsung i (DM).

Dalam pada itu, penyanyi itu sekali lagi Knock Knock berharap mereka yang menghubunginya nanti jujur dalam meminta pertolongan kerana banyak keluarga tidak mencukupi dan meng3mis bahawa tiada siapa yang mengambil hak orang yang sukar.

Semoga Lizzy murahkan rezeki

Sehubungan dengan perkongsian itu, rata-rata netizen telah meninggalkan tegvran memuji usaha murni yang dilakukan Lizzy membuatkan ramai yang suk4r pada masa ini.

Kesediaannya untuk berkongsi separuh daripada pendapatan bulanannya membuatkan orang ramai berasa berpindah dan mengucapkan terima kasih kepada penyanyi itu di ruangan komen Instagramnya.

Penggunaan IG boleh bertanya siapa yang memerlukan

Cuba beli barangan asas dan beredar

Sudah baca artikel ini?Mohon komen dan share sahabat semua agar yang memerlukan bantuan dapat diberi..Terima Kasih Banyak!

Sumber:ohmymedia.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!