,Setelah M3nghil4ng Selama 2 Hari,Penduduk Kampung Pun Menemui W4rga Emas Dal4m Tangki Septik

Setelah M3nghil4ng Selama 2 Hari,Penduduk Kampung Pun Menemui Warga Emas Dal4m Tangki Septik

Misteri kehil4ng4n seorang wanita yang dikenali dengan nama Fatimah Mohamad akhirnya terjawab selepas dia ditemui berada di dal4m tangki septik yang terletak di belakang Dewan Serbaguna Lundu, Sarawak.

Jumpa dalam tangki septik

Memetik laporan Harian Metro, wanita yang berusia 62 tahun ini dipercayai hil4ng dari kediamannya yang terletak di Kampung Sempadi pada 1 Julai lalu. Adik m4ngsa kemudian tampil ke balai polis untuk membuat lap0r4n. Difahamkan, kali terakhir m@ngsa dilihat berjalan di belakang rumahnya.

Menurut Jurucakap Pusat Gerakan Operasi (PGO) JBPM Sarawak, sebaik sahaja menerima panggilan daripada pihak polis, mereka bergeg4s ke lokasi k3jadi4n. Menurut sumber, operasi mencari dan menyelamat (SAR) itu dilakukan di kawasan hutan dan sungai.

Hari ini (2 Julai) iaitu pada jam 2.20 petang, penduduk kampung menyedari m4ngsa berada di dalam tangki septik di belakang Dewan Serbaguna Lundu.

Difahamkan, mangsa yang berjaya diselamatkan itu berada dalam keadaan lem4h sebelum dihantar ke klinik untuk rawatan lanjut. Jelasnya lagi, punca wanita berkenaan berada di dalam tangki septik itu tidak diketahui.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa komen dan share..Terima Kasih Banyak!

Sumber:ohbulan.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*