Polis Menyelamatkan Anak Kucing Daripada Digunakan Sebagai “Umpan” Dan Menjadikannya Pasangannya

Apabila seorang wanita mendapati dirinya berada dalam situasi di mana dia tidak dapat menjaga tiga ekor anak kucing, dia ingin memastikan mereka telah diterima pakai, jadi dia membuat panggilan di Facebook. Seorang lelaki yang ingin menggunakan anak kucing sebagai umpan dalam pergaduhan anjing adalah yang pertama membalasnya.

Wanita itu segera mengalihkan jawatan itu, tetapi tidak sebelum individu yang sesuai mengetahui tentang situasi itu dan menawarkan bantuan mereka.

Pegawai Andy Simmons dari Jabatan Polis Hillsborough di North Carolina telah terlibat dalam menyelamatkan anak kucing dari telaga roda kenderaan beberapa bulan lalu, dan segera memutuskan untuk mengambilnya sebagai anak angkat.

Dia menamakannya Pegawai Monty Sprinkles, tetapi malangnya, Monty berada dalam keadaan teruk sejak awal, dan akhirnya tewas dalam perjuangan yang sukar. Simmons meletakkan abu Monty di pejabatnya dan cuba meneruskan, tetapi sentiasa berasa seperti sebahagian daripadanya hilang selepas itu.

Pegawai Simmons mengetahui tentang tiga ekor anak kucing itu dalam siaran Facebook daripada rakan sekerja isterinya, dan dia dan rakan pegawainya mengambil alih situasi itu dan membantu mencari dua daripada anak kucing itu yang mencintai rumah selama-lamanya. Selepas semua yang dia lalui dengan Monty, Simmons memutuskan ini adalah petanda – dan mengambil anak kucing ketiga itu sendiri, menamakannya Mercy.

Pegawai Simmons dan Mercy suka bersama antara satu sama lain pada bila-bila masa mereka boleh dari awal dan Mercy membantu Pegawai Simmons pulih daripada kematian Monty. Mercy segera menjalinkan hubungan dengan bapa baharunya dan mula mengikutnya di sekitar rumah.

Dia sangat berminat dan mempunyai sikap anjing, menurut Pegawai Simmons, yang bercakap dengan The Dodo. Dia mengekori saya seperti anjing penggembala dan ingin tahu tentang segala-galanya.

Mercy telah menjadi begitu rapat dengan Pegawai Simmons sejak awal sehingga dia memutuskan untuk cuba membawanya bekerja dengannya. Tiba-tiba, Mercy muda adalah anggota terbaru pasukan Jabatan Polis Hillsborough.

Beberapa pegawai jabatan itu mula-mula menyatakan sedikit keraguan terhadap kehadiran kucing polis.

… tetapi tidak lama kemudian, Mercy memenangi mereka semua, dan kini tiada siapa yang dapat membayangkan hidup di balai polis tanpa dia.

Pegawai Simmons menambah bahawa apabila hari dan minggu berlalu, “dia mula bergaul dengan orang ramai, biasanya merangkak di bahu mereka semasa mereka duduk, dan itu menjadi norma baharu.” “Setiap kali dia bercuti atau tiada di pejabat saya, pegawai biasanya bertanya di mana dia berada.”

Semasa bekerja dengan ayahnya, Mercy suka melepak di pejabatnya bersamanya dan bermain di gim hutan yang dia letakkan di sana untuknya. Sebaik sahaja dia bosan dengan itu, dia bebas memerintah seluruh stesen, dan dia bersiar-siar di dewan mencari orang untuk disambut dan pegawai untuk bergaul.

Kehidupan Mercy hampir berubah sama sekali, tetapi kerana Pegawai Simmons, dia kini berkembang maju dalam kerjayanya sebagai kucing polis. Mereka semacam menyelamatkan satu sama lain, dan Mercy nampaknya sanggup menghabiskan sisa hidupnya di sisi bapa baharunya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!