‘Penggemar Burger Biasanya Nak Ayam/Daging Besar’ Tapi Ini Orang Pertama Jumpa Burger Isi Tomato Potong Besar

‘Penggemar Burger Biasanya Nak Ayam/Daging Besar’ Tapi Ini Orang Pertama Jumpa Burger Isi Tomato P0t0ng Besar

Bagi peminat makanan dengan segera seperti burger, mesti ada rasa sendiri setiap kali anda memesan makanan ini dengan betul. Sebagai contoh, sesetengah seperti burger tanpa sayur-sayuran, lebih sup, menambah keju dan banyak lagi rasa.

Tetapi baru-baru ini, seorang lelaki berkongsi keadaan burger yang dibelinya yang berbeza dengan yang lain. Video itu turut dikongsi hampir sejuta tontonan dalam sehari ia dikongsi.

Dalam video yang dikongsi ini, lelaki itu memberitahu betapa peliknya sebuah restoran datang dengan idea untuk meletakkan tomato sebesar yang diterimanya.

Sebaik sahaja lelaki itu membuka burger yang dibelinya, kelihatan tomato itu diletakkan di bawah tandan dengan saiz yang luar biasa. Walaupun sekali-sekala, saiznya juga lebih besar daripada daging burger itu sendiri.

Adatnya adalah bahawa tomato dalam burger dipotong dengan hirisan nipis dan hanya penambah rasa. Tetapi juga dengan burger ini apabila tomato dipotong sangat tebal sekali mengalahkan kandungan utama.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama mempertikaikan keadaan burger yang diterima lelaki ini. Malah, ada sesuatu yang berseloroh mungkin ia adalah burger tomato dan bukan daging atau burger ayam seperti biasa dibeli.

“Pemikiran positif aja mungkin ia burger tomato.”

“Mari kita sihat bang.”

“Mungkin lelaki itu malas untuk memotong sedikit.”

“Restoran Ayah pin bang.”

Sudah baca artikel ini?Mohon like,komen dan share yah..Terima Kasih Banyak!

Sumber:live92times.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!