Amboi Ngade Kau Eh Moew ”Makan Free Tempat Tinggal free ,Siap Peke3j Mintak gendong Tu

Amboi Ngade Kau Eh Moew ”Makan Free Tempat Tinggal free ,Siap Peke3j Mintak gendong Tu

Haiwan comel seperti kucing ini antara salah satu spesis yang cukup rapat dengan manusia. Fizikalnya yang berbulu halus, gebu ,comel dan sej3nis yang sangat manja membuatkan penggemar haiwan ini memang ger4m dengannya.

terkini satu perkongsian di sosi4l media yang memaparkan gelagat haiwan ini telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian itu kelihatan seekor kucing sedang berada di ruang tamu bersama seorang gadis.

Apatah lagi bila ada yang berpendapat mem3lihara kucing dapat mengurangkan rasa stress dilalui seharian. Memang beruntung memelih4ra haiwan ini!

Kucing tersebut sedang mengeluarkan bunyi seakan hendak memberitahu sesuatu pada gadis itu. Menerusi ruangan kapsyen difahamkan haiwan ini sedang minta tuannya itu mendukungnya. Berikut adalah perkongsian rakaman si comel minta didukung ini

Amboi, bijaknya si comel minta didukung ini! Manja betul dan cara gadis itu dukung pun dah macam bayi! Perkongsian rakaman si comel ini oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun jannah_04_ meraih hampir 600 ribu tontonan.

Rata-rata warganet meningg4lkan reaksi mereka mengenai rakaman yang dikongsikan ini di ruangan komen

“Amboi-amboi makan free tempat tinggal free. Siap pakej minta angkat ye”

“Amboi, ngade kau kucing. Oyen aku sikit habuk tak nak manja. Kerja nak tidur je”

“Macam baby plak”

“Teringat pulak masa kecil2 dulu..Arwah nenek b3li barang kering buat kain sangkut macam tu. Orang jawa aje yang tahu”

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!