Oyen nie kalau tak buat hal tak sah. Menang anugerah kawan mak4n kawan. Hebat.

Oyen nie kalau tak buat hal tak sah. Menang anugerah kawan mak4n kawan. Hebat.

Ini kerana bagi pencinta kucing dapat melihat video si comel-comel tersebut sahaja sudah cukup mencuit hati sekali gus dapat menghilangkan rasa stress. Apatah lagi tidak semua berpeluang memelihara kucing dirumah.

Oyen Oh Oyen…. Jangan kau selalu buat hal Oyen….. Gelagat haiwan seperti kucing antara yang sering menjadi tumpuan bagi pengguna media sosial dan di aplikasi, TikTok juga terdapat banyak content video si comel ini yang berjaya dirakam turut mengundang perhatian ramai dengan jutaan tanda suka diberikan oleh netizen.

Menerusi rakaman video yang telah dikongsikan beberapa hari lalu ini tidak sekadar hanya menerima lebih 200,000, tanda suka daripada netizen malah pengakhiran video yang tidak disangka-sangka ini yang menyebabkan rakaman tersebut diulang-ulang.

Seperti yang dimuat naik ini pula mencetuskan ramai tidak dapat menahan ketawa melihatkan sifat gelojoh seekor kucing yang akhirnya berlaku kejadian tidak disangka-sangka.

 

Perkongsian individu tersebut di aplikasi TikT0k itu dalam pada masa yang sama turut ditinggalkan ribuan reaksi diruangan komen.

Pada awalnya terdapat dua ekor kucing yang sedang menantikan makanan namun tidak semena-mena disebabkan sikap gelojoh salah seekor kucing menyebabkan ramai tercuit hati.

Sumber: imuslimnetwork

Leave a Comment

error: Content is protected !!