Orang Ramai Terhibur Melihat Muka Kucing Ini Kerana Dia Ditangkap Mencuri Roti Kayu Manis!

Lindner menjelaskan kepada BuzzFeed News bahawa kucing mereka telah nakal sejak hari mereka mendapatkannya. terutamanya apabila ia datang untuk menangkap makanan manusia dengan apa-apa cara yang mungkin.

“Walaupun dia tahu peraturan itu, dia akan cuba menyelinap di sekelilingnya,” katanya.

Dia kemudian meneruskan dengan menyenaraikan semua perkara yang keluarganya tangkap dengan Percy yang dia tahu dia tidak dibenarkan memilikinya:

“Kek cawan coklat, bar PayDay, popcorn, ham, ayam, dendeng daging, pasta, Cheez-Its.”

“Dia tahu bagaimana untuk mencuri bekas Tupperware, almari, dan beg galas,” kata Linder.

Walau bagaimanapun, pada Krismas setiap tahun, sudah menjadi tradisi bagi mereka untuk membuat gulungan kayu manis pada waktu pagi, jadi Lindner secara khusus dan tegas memberi amaran kepada Percy untuk tidak mencuri apa-apa. Dia berkata kucing mereka sememangnya memahami perkataan “tidak” dengan jelas sekarang.

“Dia tahu bahawa perkataan ‘TIDAK’ dalam nada rendah bermaksud ‘jangan lakukan apa sahaja yang anda akan lakukan’,” katanya.

Lindner seterusnya menjelaskan bahawa dia perlu mengulangi “TIDAK” dan “TURUN” beberapa kali.

Tidak perlu dikatakan, Percy mencapai roti kayu manis. Bagaimanapun, Lindner menangkap kucingnya tepat pada saat dia menyedari bahawa dia telah ditumpaskan.

Dia terus berkongsinya di Twitter, di mana momen tunggal itu telah menjadi tular.

selamat hari Krismas, kucing saya ditangkap kerana mengambil gulungan kayu manis 2 saat selepas kami memberitahunya tidak pic.twitter.com/f0AAAx65O5

— bayi angkasa (@_sophocles_) 25 Disember 2016

Kebetulan, Percy nampak bersalah AF!

Dan bagi pemilik kucing, wajah khusus ini terlalu biasa. “Untuk kucing ‘tidak’ sama dengan ‘tunggu’ sehingga mereka tidak melihat kemudian lakukan apa yang saya mahu,” komen seorang penonton.

Tewas, tetapi tiada penyesalan. Akan melakukannya sekali lagi.🙂

— Joe Brockmeier (@jzb) 26 Disember 2016

Ia juga memberi inspirasi kepada ramai orang lain untuk berkongsi detik kucing mereka sendiri apabila “tidak” tidak bermakna apa-apa.

Lindner terus mengatakan bahawa dia tidak dapat menegur Percy kerana perkara itu ‘kerana dia berlepas serta-merta selepas melakukan jenayahnya.

Walau bagaimanapun, dia berpendapat pemilik kucing menghargai foto jujurnya kerana selalunya sukar untuk mendapatkan “bukti yang jelas” tentang rasa bersalah kucing.

Lindner menyatakan bahawa orang yang mempunyai kucing “mengalami perkara ini, dan banyak lagi, dengan kucing mereka setiap hari,” tetapi “sukar untuk mendapatkan bukti yang jelas tentang kejahatan mereka.”

“Mereka sangat licik,” dia membuat kesimpulan.

Leave a Comment

error: Content is protected !!