Mewah Asrama Kucing2 Jalanan Ni,Time Makan Semua Tertib.Tapi Tuu Ada Sekor Tergedik2 Nak Meng4wan Knp..

Mewah Asrama Kucing2 Jalanan Ni,Time Makan Semua Tertib.Tapi Tuu Ada Sekor Tergedik2 Nak Meng4wan Knp..

Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih hampir lima juta tontonan setakat ini. Malah rata-rata netizen turut kagum melihat suasana makan yang diberikan kepada kucing-kucing yang ditempatkan di pusat perlindungan itu.

Bukan mudah untuk menjaga kucing yang ditempatkan di pusat perlindungan ditambah pula dengan jumlah kucing yang banyak. Baru-baru ini pula, sebuah pusat perlindungan kucing menarik perhatian ramai apabila mereka berkongsikan suasana makan yang sangat tertib dan terjaga ini.

Tidak lama kemudian, satu persatu sangkar kucing kemudiannya dibuka menandakan waktu makan yang telah tiba. Apa yang menarik perhatian ialah kesemua kucing yang dikeluarkan itu seolah-olah sudah tahu dengan rutin tersebut dan pandai mencari makanan di tempat yang disediakan.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan para pekerja di pusat tersebut sedang bersedia memberikan makanan kepada kucing-kucing di situ. Turut kelihatan, mereka telah siap menyusun mangkuk makanan kucing mengikut barisan.

Cuma ada seekor tu tergeliat-geliat hikhik. Mungkin sedang onheat barangkali , jadi terus dimasukkan ke dalam sangkar semula.

Hanya dalam masa beberapa saat sahaja, hampir kesemua mangkuk yang disediakan itu sudah penuh diambil oleh kucing-kucing di situ. Bukan sahaja kucing di situ makan dengan tertib, malah mereka juga tidak berg4duh sesama mereka dan semuanya berjalan dengan lancar.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama kagum melihat suasana makan yang penuh teratur yang dikongsikan ini. Ada juga yang terpuk4u melihat gelagat kucing di sana yang sangat tenang dan bijak mengikuti rutin yang disediakan.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!