Lelaki Ini Menangis Dan Memeluk Anjingnya Buat Kali Terakhir Sebelum Anjing Kesayangannya Menghembus N4fas Terakhir. “Jangan tinggalkan saya”

Lelaki Ini Menangis Dan Memeluk Anjingnya Buat Kali Terakhir Sebelum Anjing Kesayangannya Menghembus N4fas Terakhir. “Jangan tinggalkan saya”

Malangnya, orang-orang manja kita tidak kekal dan hari itu datang apabila mereka menyelesaikan kitaran mereka dan mesti menyeberangi pelangi. Terdapat banyak video di internet yang menangkap masa yang menyayat hati itu; ramai yang merasa dikenal pasti sebagai menembak haiwan peliharaan mereka, “adalah sesuatu yang mereka tidak berharap walaupun pada musuh terburuk mereka.”

Dia seorang yang kuat dan kasar yang menggerakkan dunia kerana kesakitan yang dia terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada anak anjing hidupnya. Tidak mustahil untuk tidak teruja di sisinya, menulis pitbullworld

Tetapi baru-baru ini, beberapa adegan telah terutamanya memindahkan pengguna Internet. Mungkin kerana terdapat muzik latar belakang yang memihak kepadanya, atau mungkin kerana ia adalah pemilik yang nampaknya kasar, yang sebelum pemergian anjingnya yang akan berlaku dalam hidupnya, telah benar-benar patah.

Lelaki “kasar” itu terpaksa menghadapi kesakitan yang paling teruk yang pernah dia bayangkan

Dia tidak dapat mengandung kehidupan tanpa anjingnya.

Adegan itu berlaku di pengusung doktor haiwan, di mana dianggap bahawa dia akan menerima ubat yang akan membuatnya tidur selama-lamanya.

Ia adalah imej yang menunjukkan bahagian paling sensitif seorang lelaki. Ramai yang telah menyentuh serat jiwa yang paling dalam, kerana ia adalah anjing kecil yang menemaninya selama 14 tahun hidupnya, menjadi anak lelaki lain.

Dia berharap bahawa dia dapat memanjangkan zamannya dan kehadirannya di sisinya kekal.

Lelaki itu sangat sedih dan menangis dengan tidak selesa.

Anjing itu sudah mempunyai jarum suntikan, jadi dalam beberapa minit dia akan berada di sisi lain, tetapi matanya masih terbuka. Pemiliknya tidak mendapat saguhati dan dia bersandar kepalanya untuk menyertainya dengan yang berbulu dan cair menjadi pelukan yang mendalam yang dia inginkan tidak akan pernah berakhir.

Pada satu ketika dia cuba membelainya, melihatnya di mata, menciumnya, seolah-olah dia mahu menahannya, tetapi dia tahu masa sudah habis.

Terima kasih atas setiap saat kesetiaan, terima kasih atas setiap saat cinta!

Sumber:  t7news24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!