Kucing RBF Akhirnya Menemui Rumah Selamanya dan Dilayan Seperti Permaisuri

Sesetengah kucing mempunyai corak rambut yang tersendiri, manakala yang lain kelihatan kuyu atau muram. Kemudian ada kucing yang mempunyai wajah manis berehat dan kelihatan akan menyerang anda dalam beberapa saat berikut. Cinder, kucing berusia dua tahun dengan RBF terbaik yang pernah kami lihat, adalah contoh ini.

Walaupun dia kelihatan tegas, Cinder adalah kucing yang penyayang. Dia dibawa ke tempat perlindungan Michiana Humane Society dari jalanan selepas dijemput sebagai sesat.

Penampilannya yang cerewet telah menyebabkan ramai calon angkat, jadi kakitangan memutuskan untuk menulis rayuan Facebook bahawa dia mencari rumah yang penuh kasih sayang.

Kucing itu diambil sebagai anak angkat dalam masa beberapa hari. Pemilik baharunya tidak ditolak oleh RBF; sebenarnya, mereka memujanya. Selain daripada sikap kasarnya, kucing itu tidak biasa. Ia menunjukkan kuasa tulen platform rangkaian sosial seperti Facebook, di mana haiwan yang paling pemarah pun boleh menemui rumah yang penuh kasih sayang.

Leave a Comment

error: Content is protected !!